Facebook Pixel Αυτός είναι ο φορ που... έρχεται στον ΠΑΟ - Σαν τρελός θέλει να βάλει τα πράσινα - «Μπαμ» από Παϊρόζ
| 2018-08-31 09:32:00

Αυτός είναι ο φορ που... έρχεται στον ΠΑΟ - Σαν τρελός θέλει να βάλει τα πράσινα - «Μπαμ» από Παϊρόζ

του Νίκου Στεργίου
Αυτός είναι ο φορ που... έρχεται στον ΠΑΟ - Σαν τρελός θέλει να βάλει τα πράσινα - «Μπαμ» από Παϊρόζ

Θέμα χρόνου η άφιξη του «εκλεκτού», τι ετοιμάζει ο Ταϊλανδός.

Θέμα χρόνου είναι, πλέον, η απόκτηση επιθετικού στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει επισπεύσει τις διαπραγματεύσεις του με όλους τους στόχους και θεωρείται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον «εκλεκτό».

Σε αυτή τη φάση η υπόθεση του Κολμπέιν Σίγκθορσον δείχνει να έχει χάσει σημαντικό έδαφος, καθώς οι «πράσινοι» έχουν θορυβηθεί από το βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν του παίκτη. Ο Ισλανδός ήταν εξαιρετικός επιθετικός πριν το πρόβλημα στο μηνίσκο, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές.

Απίθανη μοιάζει και η υπόθεση του Νίκλας Μπέντνερ, την οποία έφερε στο προσκήνιο το sportdog.gr με χθεσινό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Όσο η Ρόζενμποργκ ζητάει χρήματα για να πουλήσει τον παίκτη, η περίπτωση του Δανού άσου φαντάζει απλησίαστη για τον Παναθηναϊκό, αν και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η εναλλακτική που λέγεται ότι παλεύουν στο Τριφύλλι τις τελευταίες ώρες.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Φεντερίκο Μακέντα παραμένει το πρώτο φαβορί. Ο Ιταλός φορ είναι ο πιο εφικτός από τους κορυφαίους στόχους που εξετάζουν στο Τριφύλλι, καθώς ψάχνει για ένα restart στην καριέρα του και έχει ρίξει σημαντικά το κασέ του.

Παράλληλα, όπως έχουμε επισημάνει ξανά, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα κι αυτό είναι κάτι που τέλος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Στο μεταξύ, όπως φημολογείται, ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ ετοιμάζεται να «εμφανιστεί» άμεσα στο προσκήνιο. Όπως λέγεται, ο Ταϊλανδός επενδυτής μπορεί, ακόμα κι εντός της ημέρας, να δηλώσει «παρών» με κάποιον τρόπο που δεν έχει διαρρεύσει, θέλοντας προφανώς να δείξει πως το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι ολοκληρωμένο και ότι αυτός θα είναι που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα τα ηνία του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags