Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απίθανη ατάκα στο ΟΑΚΑ για το… παιδί-θαύμα του ΠΑΟ και η τεράστια κίνηση-μαγκιά του Δώνη!
| 2018-09-01 22:00:00

Η απίθανη ατάκα στο ΟΑΚΑ για το… παιδί-θαύμα του ΠΑΟ και η τεράστια κίνηση-μαγκιά του Δώνη!

του Νίκου Στεργίου
Η απίθανη ατάκα στο ΟΑΚΑ για το… παιδί-θαύμα του ΠΑΟ και η τεράστια κίνηση-μαγκιά του Δώνη!

Προσέξατε τι έκανε ο κόουτς στον θρίαμβο του Τριφυλλιού;

Ο Παναθηναϊκός στηριζόμενος για ακόμα μία αγωνιστική στους νεαρούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του, πήρε μία εξαιρετικά σημαντική νίκη με 3-1 κόντρα στη Λαμία, έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα και έσβησε το -6 που τον κυνηγούσε από πέρυσι.

Το πιο σημαντικό όμως που πέτυχαν οι… μπέμπηδες του Δώνη το βράδυ του Σαββάτου, ήταν ότι κατάφεραν να πάρουν και μάλιστα με εντυπωσιακή ένα ματς που δεν κύλησε καλά, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν από το πουθενά σε 1-1 και έτσι όχι μόνο απέκτησαν ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια, αλλά έστειλαν και μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους τους, πως δεν μπορούν να τους υποτιμούν από εδώ και πέρα.

Φυσικά, η εξαιρετική εικόνα του Παναθηναϊκού τόσο κόντρα στη Λαμία όσο και στην πρεμιέρα στην Ξάνθη, είναι έργο του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έχει δουλέψει πάρα πολύ σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ έχει κερδίσει και τα αποδυτήρια. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους τρομερούς πανηγυρισμούς των μικρών, που μετά από κάθε γκολ τρέχουν στον πάγκο να του το αφιερώσουν, αλλά και στις αντιδράσεις των… μεγάλων.

Αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ με τον Μουνιέ, σίγουρα δεν είναι εύκολο και σίγουρα δείχνει πάρα πολλά για την συνέχεια. Ο Γάλλος άσος, παρότι είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες των Πρασίνων, δεν ήταν σε καλή βραδιά και ο Δώνης τον έκανε αλλαγή στο 56ο λεπτό, ολοκληρώνοντας μάλιστα τις αλλαγές του τόσο νωρίς κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.

Ο κόουτς των Πρασίνων έριξε στο χορτάρι τον νεαρό Εμμανουηλίδη και ο Μουνιέ όχι μόνο δεν στράβωσε που βγήκε από το ματς τόσο νωρίς, αλλά πηγαίνοντας στον πάγκο έδωσε και το χέρι στον Δώνη, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο πως η αλλαγή του μάλλον ήταν σωστή, αν και σίγουρα δεν ήταν ευχαριστημένος που έβγαινε από το παιχνίδι.

«Να μην πάρει ανάσα»

Ο Παναθηναϊκός στο 3-1 κόντρα στη Λαμία είδε τους Εμμανουηλίδη και Μπουζούκη να πραγματοποιούν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εξαιρετική εμφάνιση, ενώ εντυπωσιακό ήταν και το ντεμπούτο του Καμπετσή. Ο νεαρός φορ μπήκε φουριόζος στο 46’ ως αλλαγή στην θέση του Πούγγουρα και βοήθησε πάρα πολύ το Τριφύλλι να φτάσει στη νίκη. Μάλιστα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Ντόρτμουντ, ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της Λαμίας, ενώ έβγαλε την ασίστ στο 2-1.

Το 1-0 είχε κάνει όπως και στην Ξάνθη με σουτάρα ο Μπουζούκης, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο ήταν και από τους κορυφαίους του γηπέδου. Μάλιστα, ο Μπάμπης Τεννές φώναξε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στους παίκτες του, να προσέχουν πάρα πολύ τον μικρό και ανέφερε χαρακτηριστικά… «μην τον αφήνετε να πάρει ανάσα»!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags