Facebook Pixel Sportdog.gr | Βγήκαν… μαχαίρια – Τι ετοιμάζουν ΠΑΟΚ – ΑΕΚ - Ολυμπιακός – Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αν…
| 2018-09-02 18:10:00

Βγήκαν… μαχαίρια – Τι ετοιμάζουν ΠΑΟΚ – ΑΕΚ - Ολυμπιακός – Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αν…

Sportdog Team
Βγήκαν… μαχαίρια – Τι ετοιμάζουν ΠΑΟΚ – ΑΕΚ - Ολυμπιακός – Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αν…

Τα δύο πέναλτι και οι κινήσεις που… τρομάζουν!

Φωτιά έχει πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα, πριν καν ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική, καθώς οι φωνές για την διαιτησία έχουν φουντώσει για τα καλά. Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο στην Τούμπα με το πέναλτι του Πρίγιοβιτς που πήρε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα και συνεχίσαμε χθες το βράδυ με το πέναλτι που πήρε ο Μάνταλος για την ΑΕΚ στο παιχνίδι επίσης κόντρα στον Αστέρα αλλά στην Τρίπολη.

Και οι δύο αποφάσεις ήταν αυστηρές και σήκωσαν μεγάλη συζήτηση και τρομερές αντιδράσεις από τους… απέναντι (ο Ολυμπιακός και εναλλάξ μαζί του η ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα ο ΠΑΟΚ) για την διαιτησία, την εξυγίανση και συνολικά την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μέλλον πάντως δεν φαίνεται καθόλου ευοίωνο, καθώς παίζονται επικίνδυνα παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ και μάλιστα από νωρίς.  Πέρυσι τελειώσαμε με ένταση, με την ίδια και πιο ζόρικη ξεκινήσαμε φέτος, καθώς… σιγοβράζει και δεν φαίνεται σε όσους δεν γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.

Οι τρεις μεγάλοι που κυνηγάνε το πρωτάθλημα, δηλαδή ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός, κυνηγάνε το οτιδήποτε μπορεί να αξιοποιηθεί επικοινωνιακά και δεν χάνουν… λεπτό για να χτυπήσουν τον αντίπαλό τους, είτε για ένα πέναλτι είτε για ένα οφσάιντ είτε ακόμα και για ένα… ανάποδο πλάγιο.

Το παιχνίδι έχει χοντρύνει πάρα πολύ και όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκτιμούν πως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να μπουν στην εξίσωση και τα «αφεντικά» των ομάδων, δηλαδή οι Σαββίδης - Μελισσανίδης – Μαρινάκης, με κάποια δήλωση ή με κάποια επίσημη διαρροή.

Το θέμα είναι πάντως σοβαρό, ακόμα βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική και αν συνεχίσουμε σε τόσο… εκρηκτικό κλίμα, θα χρειαστούμε ένα μικρό θαύμα για να ολοκληρωθεί φυσιολογικά το φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags