Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη τρέλα για Τουρέ στον κόσμο του Ολυμπιακού – Χιλιάδες οπαδοί, υποδοχή με Μαρινάκη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-02 20:16:00

Απίστευτη τρέλα για Τουρέ στον κόσμο του Ολυμπιακού – Χιλιάδες οπαδοί, υποδοχή με Μαρινάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη τρέλα για Τουρέ στον κόσμο του Ολυμπιακού – Χιλιάδες οπαδοί, υποδοχή με Μαρινάκη  (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε κάτι αντίστοιχο!

Μία εντυπωσιακή υποδοχή που ίσως συγκρίνεται μόνο με αυτή στον Ριβάλντο πριν πολλά χρόνια επιφύλασσαν χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού στον Γιάγια Τουρέ, που μετά από 12 χρόνια επιστρέφει στο Λιμάνι.

Ο Ιβοριανός άσος έφτασε στον Πειραιά μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και άκουσε τον κόσμο να τραγουδάει ρυθμικά το όνομά του και να ζητάει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ άναψαν και δεκάδες καπνογόνα, κάνοντας τη νύχτα μέρα!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραππάς, σχολίασε για την υποδοχή στον Τουρέ, λίγα λεπτά πριν την άφιξή του στα γραφεία: «Ο κόσμος είναι αμέτρητος. Οι ουρές φτάνουν μέχρι το Μικρολίμανο. Ομολογώ τόσα χρόνια εδώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή γιατί ο Γιάγια είχε ένα μεγάλο ταξίδι και ετοιμάζεται να έρθει από εδώ. Έχουμε και αγώνα βεβαίως. Ξέρετε εμάς το μυαλό μας είναι στο γήπεδο και στη σέντρα. Σε λιγάκι… Έχει χιλιάδες κόσμος, έχει πάρα πολύ κόσμο. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμος. Περιμένουμε…» και κατέληξε: «Λογικό να συμβαίνει αυτό. Ο Τουρέ είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως»!

Ο Γιάγια Τουρέ αφού κατάφερε να φτάσει στα γραφεία, παιρνόντας ανάμεσα από τον κόσμο, λίγα λεπτά μετά βγήκε έξω φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, χαιρέτισε τους οπαδούς και γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση!

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags