Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα στο Λιμάνι με τον παικταρά – Σκάει μεταγραφή 30 εκατ. ευρώ – Μπάχαλο με τους «κομμένους»!
| 2018-09-03 11:05:00

Τρέλα στο Λιμάνι με τον παικταρά – Σκάει μεταγραφή 30 εκατ. ευρώ – Μπάχαλο με τους «κομμένους»!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρέλα στο Λιμάνι με τον παικταρά – Σκάει μεταγραφή 30 εκατ. ευρώ – Μπάχαλο με τους «κομμένους»!

Κρίσιμες ώρες για τρία deals. Μεγάλο κόλπο Μαρινάκη με…

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν αναφερόμαστε μόνο στην έκταση του σκορ, καθώς το 5-0 διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο φινάλε, αλλά στη συνολική εμφάνιση των Πειραιωτών που κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. 

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει πλάνο μέσα στο γήπεδο, που σε καμία περίπτωση δεν είχε ο περσινός, κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει, ενώ όλοι βγάζουν διάθεση για να προσφέρουν. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως λείπουν και κάποια «κομμάτια» από το αρχικό σχήμα, καθώς ο Μαρτίνς δεν έχει ακόμα στην κατάσταση που θέλει τους Χασάν, Γκιγιέρμε και Νάτχο, ενώ περιμένει πλέον και τον Τουρέ

Η νέα ομάδα λοιπόν του Ολυμπιακού, διαθέτει ποιότητα και παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όπως είναι για παράδειγμα και ο Ποντένσε. Ο νεαρός Πορτογάλος δικαιολογεί απόλυτα τον «ντόρο» που έγινε για αυτόν το καλοκαίρι, αλλά και το μεγάλο ρίσκο που πήραν οι Ερυθρόλευκοι, κινδυνεύοντας να μπλέξουν στα δικαστήρια, όντας η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που ανακοίνωσε παίκτη που είχε μείνει ελεύθερος από την Σπορτινγκ μέσω προσφυγής. 

Για τον Ποντένσε πάντως, όπως σας έχει γράψει από πολύ νωρίς το Sportdog.gr, ο πρώτος άνθρωπος που είχε εγγυηθεί τόσο για τη μεταγραφή του όσο και για την ποιότητά του και μάλιστα προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες. Μάλιστα, ο περίφημος μάνατζερ είχε… προβλέψει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πως ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής όχι μόνο θα μπορέσει να ξεχωρίσει στην Ελλάδα, αλλά και ότι θα καταφέρει να φέρει για αυτόν πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ! 

Με αυτή την ατάκα έπεισε τον Ολυμπιακό και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα το κάνει και πράξη. Πάντως, ο Ποντένσε ήδη κάνει απόσβεση της μεταγραφής του με γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το μεγάλο κόλπο με τους «κομμένους» και η ευρωπαϊκή λίστα

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος όπως σας έγραψε το Sportdog.gr από το βράδυ της Κυριακής, δεν… τρελαίνεται με την προοπτική της Νότιγχαμ, αλλά δύσκολα θα αποφύγει τη μεταγραφή στο νησί. Η τελευταία εξέλιξη σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναφέρει πως αυτό που εκκρεμεί είναι η έγκριση της άδειας εργασίας του (λογικά θα την πάρει) προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή. 

Ο ίδιος έχε πολλές μεταπτώσεις αναφορικά με το τι θα κάνει τις τελευταίες μέρες, αλλά λογικά θα υπερισχύσει η επιθυμία του να παίξει, καθώς τον έχουν ενημερώσει πως πλέον στον Ολυμπιακό δεν… χωράει. Το θέμα βέβαια είναι πως θα τον περάσουν στην Αγγλία, αφού εκεί ακόμη ισχύει μόνο το παράθυρο για ελεύθερους, ωστόσο όπως λέγανε και χτες, όπου υπάρχει τρόπος βρίσκεται και η θέληση.  Το ίδιο ισχύει και για τον Ταχτσίδη, για τον οποίο πάντως μιλάμε μόνο για φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο επίσης να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ. 

Σε κάθε περίπτωση, το «θετικό» και στις δύο περιπτώσεις είναι πως έχουν αμφότεροι έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη  με τον Ολυμπιακό, οπότε η συγκεκριμένη μεταγραφή τους θα είναι και η τελευταία τους ως παίκτες των Πειραιωτών και θα γίνει αποκλειστικά για να… γλιτώσουν τα συμβόλαιά τους.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει και η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με τους τέσσερις που θα αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν…μπαμ πως θα κοπούν, αλλά θα φανούν πολλά από το εάν θα δηλωθούν οι κομμένοι και τι θα γίνει με τους Νικολάου – Ανδρούτσο.

Όπως σας έγραψε και χθες το Sportdog.gr οι δύο Έλληνες άσοι δύσκολα θα πάρουν κάποια ευκαιρία μέχρι τον Γενάρη και περιμένουμε να δούμε αν θα μείνουν στην εξέδρα μέχρι τον Γενάρη ή αν θα βρεθεί κάποια «κουφή» αγορά για να βρουν ομάδα και να μείνουν ενεργοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags