Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντου Τίγρη... παντού - Μάχη χαρακωμάτων για πανάκριβο παικταρά - Παίζει επιστροφή που θα προκαλέσει!
| 2018-09-03 23:37:00

Ντου Τίγρη... παντού - Μάχη χαρακωμάτων για πανάκριβο παικταρά - Παίζει επιστροφή που θα προκαλέσει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ντου Τίγρη... παντού - Μάχη χαρακωμάτων για πανάκριβο παικταρά - Παίζει επιστροφή που θα προκαλέσει!

Ετοιμάζει... αποζημίωση ο Μελισσανίδης στον κόσμο της ΑΕΚ.

Χωρίς κάποια έξτρα μεταγραφή δηλώθηκε τελικά το βράδυ της Δευτέρας η λίστα της ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα γίνει και κάποια ακόμα προσθήκη μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Άλλωστε και από την Ένωση τις τελευταίες ώρες «βγαίνει» πως η εάν και εφόσον γίνει κάποια μεταγραφή, αυτή δεν θα γίνει με γνώμονα να βοηθήσει την ομάδα αποκλειστικά στην Ευρώπη, αλλά για να δώσει συνολικά… βάθος στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Άλλωστε, το μέτωπο της ομάδας φέτος θα είναι τριπλό, πρωτάθλημα – Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης τις τελευταίες δύο ημέρες μελετά προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή στην ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει πως εάν αποκτηθεί παίκτης, αυτό θα γίνει μόνο επειδή θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει στη δύσκολη σεζόν που ακολουθεί και όχι για να… απαντήσουν επικοινωνιακά στην γκρίνια που υπάρχει.

Όσον αφορά τα ονόματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Κλάουντιο Γιάκομπ παραμένει ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Είναι ακριβή περίπτωση και παρότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έχει εκγρίνει, ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση για την απόκτησή του. Άλλωστε, για να έρθει στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα είχε ζητήσει από τον Ολυμπιακό πριν μερικούς μήνες, θέλει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, δεν πρέπει ποτέ να βγάζουμε από το κάδρο τον Παναγιώτη Κονέ. Πρόκειται για έναν παίκτη που τον ξέρουν πολύ καλά, είναι σίγουροι ότι θα βοηθήσει και η λύση του, εφόσον δεν προχωρήσει κάποια άλλη και αφού «λειανθούν» όλες οι αντιδράσεις, θα προκριθεί σιγά – σιγά για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags