Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Σαββίδης με όσα έγιναν στη Ν.Σμύρνη – Έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ για προβοκάτσια; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!
| 2018-09-04 16:27:00

Έξαλλος ο Σαββίδης με όσα έγιναν στη Ν.Σμύρνη – Έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ για προβοκάτσια; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος ο Σαββίδης με όσα έγιναν στη Ν.Σμύρνη – Έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ για προβοκάτσια; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που έβαλε σε κίνδυνο το ματς;

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ και εσωτερικά σχετικά με όσα έγιναν στις εξέδρας της Νέας Σμύρνης. Μπορεί τελικά οι Θεσσαλονικείς να γλιτώσουν την τιμωρία για την φωτοβολίδα που έπεσε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας και δη ο Ιβάν Σαββίδης είναι έξαλλοι και ψάχνουν απαντήσεις!

Θεωρούν και καλά κάνουν, πως ήταν απαράδεκτο οπαδός της ομάδας να πετάξει φωτοβολίδα προς την εξέδρα των Πανιώνιων, με τους οποίους μάλιστα έχουν εξαιρετικές σχέσεις εδώ και χρόνια και μάλιστα τη στιγμή που η ομάδα τους ήταν μπροστά στο σκορ.

Γι’ αυτό πιθανότατα κάποιοι, ακόμα και εντός ΠΑΟΚ, έκαναν λόγο για προβοκάτσια τις πρώτες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σενάριο πάντως που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, ειδικά αν προσέξει κανείς το βίντεο-ντουκουμέντο που κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο.

Δείτε το…


 

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που είναι τραβηγμένο από την απέναντι εξέδρα, όπου κάθονταν οι φίλοι του Πανιωνίου, είναι πως αυτός που ρίχνει την φωτοβολίδα το κάνει από πολύ χαμηλά στην κερκίδα των ΠΑΟΚΤσήδων. Ένα στοιχείο πολύ σημαντικό, καθώς όσοι έχουν μια στοιχειώδη εικόνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, γνωρίζουν πως η είσοδος είναι στο μέσο (σχεδόν) της θύρας.

Πώς λοιπόν γίνεται να το έκανε κάποιος επίτηδες για να τιμωρηθεί ο Δικέφαλος και να έφυγε έτσι απλά από την εξέδρα; Ή για όσους «τον ψάχνουν μανιωδώς», πως ανέβηκε μισή θύρα και σηκώθηκε και έφυγε από το γήπεδο κύριος χωρίς να του πει κανείς τίποτα ή να τον σταματήσει ή να τον τσιμπήσει κανείς από τους ομοϊδεάτες του;

Όλα αυτά τα ερωτήματα φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ και για αυτό προφανώς είναι… τρελαμένος ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βλέπει και πάλι να τον «χτυπάνε από μέσα». Πόσοι μήνες άλλωστε πέρασαν από το ρολό που πέταξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χτύπησε στον Όσκαρ Γκαρθία; Το συγκεκριμένο θέμα πάντως ξεχάστηκε και κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε με τον δράστη. Δικάστηκε άραγε; Διαρκείας πήρε ή του έκοψαν την είσοδο στην Τούμπα για πάντα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags