Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρόζ έδωσαν τα χέρια για την ΠΑΕ
| 2018-09-05 07:10:00

Θα το διαβάσουν όλοι οι φίλαθλοι: Να τι συμβαίνει στον ΠΑΟ με Αλαφούζο-Παϊρόζ!

Sportdog Team
Θα το διαβάσουν όλοι οι φίλαθλοι: Να τι συμβαίνει στον ΠΑΟ με Αλαφούζο-Παϊρόζ!

Οι εξελίξεις είναι οριστικές.

Τα χέρια φαίνεται ότι έδωσαν χθες οι Αλαφούζος-Παϊρόζ και απομένουν μόνο οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό για να αλλάξει ιδιοκτησία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου αναφέρει ότι οι δύο άνδρες ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις τους και σύντομα θα εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν, με την πλευρά του Ταϊλανδού να βάζει 10 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΜΚ, η οποία θα ανοίξει στις 21/9 και μετά από τρεις μήνες θα μπουν άλλα 10 εκατ. ευρώ.

Έτσι, θα καλύψει χρέη και ανάγκες της ομάδας, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος θα διατηρήσει ένα ποσοστό μετοχών που θα μειώνεται σταδιακά.

Από εκεί και πέρα ο Πιεμπονγκσάντ θα προχωρήσει και το θέμα του προέδρου, με τον Ταϊλανδό να επιθυμεί για τη θέση ένα άφθαρτο πρόσωπο ενώ υπάρχουν αναφορές που θέλουν τον Παϊρότζ να έχει βρει ήδη τον εκλεκτό.

Ο Αβράμ Γκραντ και ο γιος του, Πιτ, θα έχουν αμφότεροι ρόλο στην ομάδα: Ο Ισραηλινός πιθανότατα θα αναλάβει τη διεύθυνση της ΠΑΕ και ο άλλος είναι εκείνος που θα ενημερώνεται από τον Νίκο Νταμπίζα για το αγωνιστικό τμήμα.

** ΔΕΙΤΕ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags