Facebook Pixel Παρασκήνιο με Φενέρ, Φορτούνη και Πέλκα - Τι λένε Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ
| 2018-09-05 14:28:00

Τρομερό «μπάχαλο» με Φορτούνη και ΠΑΟΚ – Η τρελή πρόταση και το «όχι» που τους άφησε… κάγκελο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρομερό «μπάχαλο» με Φορτούνη και ΠΑΟΚ – Η τρελή πρόταση και το «όχι» που τους άφησε… κάγκελο!

Φοβερό μεταγραφικό παρασκήνιο για το μεγάλο μπαμ.

 

Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα αναφέρουν πως η Φενέρ είχε στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Κώστα Φορτούνη και μάλιστα ήταν διατεθεμένη να δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Τούρκοι θα μπορούσαν να ανέβουν και στα 8 εκατομμύρια για τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, ο διακαής πόθος των Τούρκων στην Ελλάδα ήταν άλλος!

Ο παίκτης που έχει ξετρελάνει τη Φενέρ και με την περίπτωση του οποίου ασχολήθηκαν πολύ σοβαρά μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου είναι ο Δημήτρης Πέλκας του ΠΑΟΚ! 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί όντως να άρεσε στους Τούρκους, αλλά πρόταση ή έστω ενημέρωση πως μπήκαν σε πειρασμό, δεν έκαναν, κάτι που φυσικά συνέβη με τον Έλληνα άσο του Δικεφάλου, για τον οποίο ήταν αποφασισμένοι να τα σπρώξουν χοντρά για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, το θέμα με τον Πέλκα και τη Φενέρ δεν ήταν απλά θεωρητικό, καθώς οι «γείτονες» το κυνήγησαν πολύ και προσπάθησαν να κάνουν τον παίκτη δικό τους, έστω και στα τέλη Αυγούστου.

Μάλιστα, κατατέθηκε κανονικά πρόταση και όπως σας έχει αποκαλύψει το Sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αυτή έφτανε στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπήρχαν συζητήσεις και με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο προσέφεραν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που πλησίασαν στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ!

Πρόκειται για μία φοβερή προσφορά, η οποία παρότι απορρίφθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, δείχνει πως η Φενέρ ήταν αποφασισμένη να επενδύσει πάνω στον Πέλκα και ότι τον είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστας. Γι’ αυτό και φαντάζει δύσκολο, παράλληλα με την υπόθεση του Έλληνα άσου του Δικεφάλου, να «ψάχνονταν» και για τον Φορτούνη, που αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα και θέλει περισσότερα λεφτά.

Είναι σαν να… σαμποτάρουν μόνοι τους την προσπάθειά τους, εκτός και αν τσέκαραν την περίπτωση του αρχηγού του Ολυμπιακού μετά το «όχι» του ΠΑΟΚ, είτε για να δημιουργήσουν επικοινωνιακό ντόρο είτε επειδή όντως έψαξαν και κάποιες εναλλακτικές, χωρίς όμως να προχωρήσουν ποτέ τόσο σοβαρά, όσο με τον Πέλκα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags