Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Κάνιας και Βέρνμπλουμ - Προς ανανέωση και ο Κρέσπο
| 2018-09-06 13:20:00

Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟΚ με «αγαπημένο παιδί» του Λουτσέσκου - Αυτόν... διώχνει ο Βέρνμπλουμ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟΚ με «αγαπημένο παιδί» του Λουτσέσκου - Αυτόν... διώχνει ο Βέρνμπλουμ!

Η είσοδος του Σουηδού άσου στην ομάδα φέρνει εξελίξεις.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους Ομίλους του Europa League και ήδη έχει κάνει το 2/2 στην Ελλάδα κόντρα σε δύο δύσκολους αντιπάλους (Αστέρα εντός και Πανιώνιο εκτός), ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σίγουρος πως τα καλύτερα έρχονται, καθώς ακόμα δεν έχει μπει στην ομάδα ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Σουηδός άσος υπέγραψε στον ΠΑΟΚ μετά από… 40 κύματα και πλέον δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να φτάσει στο 100% της φυσικής του κατάστασης και να μπει στην 11αδα. Η είσοδός του βέβαια θα αλλάξει και τα δεδομένα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ωστόσο πιστεύει πάρα πολύ στον Σουηδό και εκτιμά ότι μπορεί να αλλάξει επίπεδο όλη την ομάδα!

Αυτός που θα την… πληρώσει και λόγω του Βέρνμπλουμ είναι ο Χοσέ Κάνιας, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται μάλιστα και το καλοκαίρι. Στον Δικέφαλο υπάρχει προβληματισμός για τον Ισπανό άσο και για την ηλικία του, αφού πάτησε στα 31 και για τον ρόλο του και την αναλογία του με τις απολαβές του (600.000 ευρώ), από την στιγμή που θα μπει γερά στο παιχνίδι ο Σουηδός!

Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να κρατήσουν τον Κάνιας ως μία εναλλακτική λύση, όμως εάν γίνει πρόταση ανανέωσης, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση με αύξηση αποδοχών! Αυτό θα συμβεί όμως με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος μπορεί στον σχεδιασμό να προοριζόταν για αναπληρωματικός, όμως στην πράξη δεν βγαίνει από την ενδεκάδα του Λουτσέσκου.

Ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ, έχει καταγράψει οκτώ 90λεπτα, που μεταφράζονται σε 720′ λεπτά συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και μαζί με τον Πασχαλάκη, είναι οι μόνοι παίκτες του Δικεφάλου που δεν έχουν χάσει ούτε ένα λεπτό. Στα αξιοσημείωτα του Κρέσπο και οι βοήθειες που προσφέρει στην άμυνα, δεδομένου ότι έχει αγωνιστεί τόσο ως στόπερ, όσο και ως αριστερός αμυντικός, αποτελώντας πλέον έναν από τα πιο σημαντικά εργαλεία του προπονητή του.

Γι’ αυτό και στον Δικέφαλο έχουν αποφασίσει να του κάνουν πριν από τον Γενάρη πρόταση ανανέωσης, καθώς το συμβόλαιό του επίσης ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Σίγουρα η προσφορά θα έχει και βελτιωμένες αποδοχές, καθώς αναμένεται να ανέβει από τις 400.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags