Facebook Pixel Η μεταγραφή Λιβάγια και τα 10 εκατομμύρια που ζητάει η ΑΕΚ
| 2018-09-06 14:40:00

«Εκτόξευση» για ΑΕΚ - Αντίστροφη μέτρηση για μεταγραφή 10+ εκατ. - «Τρέχουν» οι εξελίξεις!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Εκτόξευση» για ΑΕΚ - Αντίστροφη μέτρηση για μεταγραφή 10+ εκατ. - «Τρέχουν» οι εξελίξεις!

Η Ένωση αλλάζει πλέον επίπεδο και… επίσημα.

Τους τελευταίους μήνες στην ΑΕΚ προσπαθούν και χτυπούν διάφορες πόρτες, ώστε να φτιάξουν τις σχέσεις τους με γνωστούς μάνατζερ ή να τις διορθώσουν, καθώς πλέον έχουν πάρει το… μήνυμα, πως για να μπεις στις μεγάλες αγορές, είτε θέλεις να αγοράσεις είτε να πουλήσεις, θα πρέπει να συνεργαστείς με συγκεκριμένους ατζέντηδες. 

Αυτό λοιπόν προσπαθούν να κάνουν τους τελευταίους μήνες στην ΑΕΚ και προφανώς αυτό δεν συνδέεται μόνο με την απόκτηση ποδοσφαιριστών, αλλά και με την πώληση κάποιων από τους αστέρες της, οι οποίες ανέβασαν στα ύψη την τιμή τους, μετά την περσινή πορεία στην Ευρώπη και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος ανήκει πλέον με κανονική μεταγραφή στην Ένωση, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα… έσκασε και ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του από τη Λας Πάλμας με 1.8 εκατ. ευρώ. Πρόκειται όμως για μία «σίγουρη επένδυση», καθώς ο Κροάτης έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με τα κιτρινόμαυρα και ήδη το όνομά του βρίσκεται σε πολλά μπλοκάκια ομάδων, ενώ πριν από περίπου 20 ημέρες, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως απέρριψε για αυτόν πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ από ιταλική ομάδα!

Σε όλα αυτά λοιπόν, πρέπει να προσθέσουμε πως δεν είναι τυχαία η κλήση του στην Εθνική Κροατίας, αλλά και οι πληροφορίες από την πατρίδα του πως θα παίξει βασικός στο φιλικό με την Πορτογαλία απόψε! Πρόκειται για μία απίστευτη εξέλιξη, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα είναι ο ορισμός της «βιτρίνας». Κανείς δεν μπαίνει εκεί αν δεν υπάρχει σκοπιμότητα, κανείς δεν παίζει εκεί αν επίσης δεν υπάρχει σκοπιμότητα. 

Για να γίνονται λοιπόν και τα δύο για τον Λιβάγια, δεδομένα οι μάνατζερ του έχουν μπει στο τριπάκι της προσέλκυσης μεγάλων… πορτοφολιών και καλύτερων πρωταθλημάτων.

Κοινώς, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πώληση, όπου υπολογίζεται πως θα αποφέρει στην ΑΕΚ σίγουρα περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, καθώς δεν έχει μπει καμία ρήτρα στη συμφωνία του με τον Δικέφαλο. Για να έρθουν βέβαια αυτά τα χρήματα, αρκεί να διατηρήσει τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Λιβάγια, που εκτιμάται πως θα το κάνει, αφού το δύσκολο στην Κροατία είναι να πείσεις αυτούς που αποφασίζουν πως αξίζει να ασχοληθούν μαζί σου και να σε «προβάλλουν» μέσω της εθνικής ομάδας!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΕΛΗ φήμη για Σιμόες - «Μπάσιμο» Λουτσέσκου; - Απάντηση Τίγρη με μεταγραφή… από ψηλά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags