Facebook Pixel Sportdog.gr | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει «βόμβα» με Τσόρι στην Ελλάδα! Τον έψαξε ο Άρης, άλλη ομάδα τον... ψήνει
| 2018-09-06 19:15:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει «βόμβα» με Τσόρι στην Ελλάδα! Τον έψαξε ο Άρης, άλλη ομάδα τον... ψήνει

Sportdog Team
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει «βόμβα» με Τσόρι στην Ελλάδα! Τον έψαξε ο Άρης, άλλη ομάδα τον... ψήνει

Ο Αργεντινός θέλει σαν τρελός να γυρίσει πίσω.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα και κόσμησε για πολλά χρόνια με την φανέλα του Ολυμπιακού τα ελληνικά γήπεδα. Ο Αργεντινός άσος έχει φτάσει πλέον στα 37 και παρότι βρίσκεται χωρίς ομάδα, δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ή θα συνεχίσει στο χορτάρι.

Άλλωστε, παρότι έφυγε από τους Πειραιώτες ποτέ δεν έκρυψε ότι έχει εξαιρετική σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του έχει δώσει ανοιχτή πρόταση, όταν και όποτε αποφασίσει να «κόψει» την μπάλα, τότε αυτομάτως θα μπορεί να αναλάβει πόσο στους Πειραιώτες.

Ο Τσόρι όμως ακόμα δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση για το αν θα συνεχίσει να φοράει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και… ψάχνεται, ενώ δεδομένα θα ήθελε να παίξει ξανά στην χώρα μας, ειδικά εάν πρόκειται για κάποια ομάδα με στόχους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως την περίπτωσή του τσέκαρε πριν λίγο καιρό ο Άρης, όμως δεν προχώρησε η υπόθεση, ενώ τώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog.gr, έχει μπει στο παιχνίδι και ο Ατρόμητος!

Οι Περιστεριώτες δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν στη σεζόν και ψάχνουν για ενίσχυση μέσω της αγοράς των ελεύθερων. Για αυτό και προπονείται – δοκιμάζεται στο Περιστέρι ο 30χρονος Κροάτης εξτρέμ, Ίβαν Κόβατσετς, ο οποίος από το 2015 βρίσκεται στη Νότια Κορέα. Αρχικά, και μέχρι το 2017, αγωνίστηκε στην Ulsan Hyundai, ενώ την περυσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Σεούλ.

Στον Ατρόμητο όμως ψάχνουν και για 10αρι και για αυτό συζήτησαν και με τον Τσόρι, ο οποίος το σκέφτεται και έχει και πρόταση και από μία ακόμα ομάδα. Ο Αργεντινός δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα το έκανε με μεγάλη του χαρά, εάν η έδρα είναι στην Αθήνα.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 126 παιχνίδια (40 γκολ, 29 ασίστ), ενώ το καλοκαίρι μετά την παρουσία του στην Segunda Division της Ισπανίας, έλυσε το συμβόλαιό του με την Ράγιο, αφού πρώτα βοήθησε την ομάδα του να πανηγυρίσει την άνοδο στην Liga, έχοντας 2 τέρματα σε 19 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags