Facebook Pixel Φήμες από Πορτογαλία για Σιμόες - "Καθαρίζει" ο Μελισσανίδης;
| 2018-09-07 22:35:00

Σκάει βόμβα στην ΑΕΚ - Φήμη φωτιά από την Πορτογαλία τα τινάζει όλα - Το καθαρίζει ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει βόμβα στην ΑΕΚ - Φήμη φωτιά από την Πορτογαλία τα τινάζει όλα - Το καθαρίζει ο Τίγρης;

Χοντραίνει ύπουλα το παιχνίδι στην Ένωση. Διαβάστε το παρασκήνιο.

Το θέμα του Αντρέ Σιμόες εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ και να προβληματίζει τους φιλάθλους τους, οι οποίοι βλέπουν την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου να παρουσιάζεται σίγουρη, αλλά να μην τελειώνει οριστικά.

Το ζήτημα έχει τραβήξει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο ατζέντης του Πορτογάλου άσου, Κιμ Ριμπέιρο, έχει έρθει τρεις φορές στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, όμως σε ισάριθμες περιπτώσεις έχει φύγει δίχως να πέσουν υπογραφές για την επέκταση του Σιμόες.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στην Πορτογαλία, η υπόθεση του εκ των αρχηγών της ΑΕΚ είναι πιο πολύπλοκη από όσο παρουσιάζεται. Και αυτό διότι φέρονται να υπάρχουν διαφορές σε αρκετά μέτωπα. Όχι μεγάλες, αλλά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις «κολλούν» σε περισσότερους από έναν τομέα είναι σημάδι ότι το ζήτημα περιπλέκεται και είναι δυσκολότερο να βρεθεί η χρυσή τομή.

Μάλιστα, στην Πορτογαλία λέγεται πως ο Ριμπέιρο τονίζει στο περιβάλλον του την εκτίμησή του πως αν υπάρξει και τέταρτο άκαρπο ραντεβού, η υπόθεση δεν θα έχει αίσιο τέλος. Βέβαια, όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να αποτελούν «τρικ» του γνωστού ατζέντη προκειμένου να πιέσει την Ένωση.

Πάντως, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να προδικάσουμε αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Σιμόες, καθώς ο Πορτογάλος αποτελεί πολύτιμο στοιχείο για την ΑΕΚ, τόσο αγωνιστικό όσο και περιουσιακό. Στις τάξεις του Δικεφάλους εξακολουθεί να επικρατεί αισιοδοξία ότι το θέμα θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Άλλωστε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι ο 28χρονος άσος και θα «καθαρίσει» για την παραμονή του Σιμόες. Θυμίζουμε ότι αυτό είχε συμβεί και στην προηγούμενη ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, η οποία είχε γίνει… σίριαλ και έληξε με την παρέμβαση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Καθάρισε» τα Τρίκαλα με 4άρα η ΑΕΚ – Φοβερή εμφάνιση Γαλανόπουλου, βρήκε δίχτυα ο Γιακουμάκης

Φοβερές προβλέψεις για το πρωτάθλημα - Από τώρα σας γράφω ποιος θα το σηκώσει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags