Facebook Pixel Τα «γκρεμίζει» όλα ο Παϊρόζ - «Ντου» σε Βαρδινογιάννη και σχέδιo-φωτιά - Πού θέλει γήπεδο;
| 2018-09-08 11:25:00

Τα «γκρεμίζει» όλα ο Παϊρόζ - «Ντου» σε Βαρδινογιάννη και σχέδιo-φωτιά - Πού θέλει γήπεδο;

του Νίκου Στεργίου
Τα «γκρεμίζει» όλα ο Παϊρόζ - «Ντου» σε Βαρδινογιάννη και σχέδιo-φωτιά - Πού θέλει γήπεδο;

Σπουδαίες κινήσεις από τον Ταϊλανδό, όλο το καυτό παρασκήνιο. 

Δεν είναι ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Ο Ταϊλανδός επενδυτής ξεναγήθηκε στο προπονητήριο του Τριφυλλιού, ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε, θεωρώντας πως ένα μέγεθος σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να διαθέτει πιο σύγχρονες υποδομές.

Γι' αυτό το λόγο ισχύει ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ σκέφτεται την επιστροφή της ομάδας στην Παιανία, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιδιώξει συνάντηση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Φυσικά, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι ο Παναθηναϊκός να γυρίσει στο ιστορικό προπονητικό κέντρο, ωστόσο ο Ταϊλανδός θα το προσπαθήσει. Κι αν το καταφέρει, αναμένεται να κρατήσει τους χώρους στο Κορωπί είτε για τις ακαδημίες είτε για τη δημιουργία ξενοδοχείου, κοιτώνων κ.λπ.

Πάντως, αν τελικά η ομάδα παραμείνει στο Κορωπί, τότε ο Ταϊλανδός αναμένεται να δημιουργήσει ένα πλάνο για τη σταδιακή ανάπτυξη των εγκαταστάσεων εκεί, προκειμένου ο σύλλογος να μπορεί να λειτουργήσει σε υψηλά πρώτυπα.

Βοτανικός και επενδύσεις

Στο μεταξύ, είναι γνωστό ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ δεν ήρθε στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό. Έχει κάνει επαφές και έχει συμφωνήσει με την ελληνική κυβέρνηση να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και σε άλλους τομείς.

Μάλιστα, μόλις γίνουν γνωστά τα σχέδια του Ταϊλανδού για τις υπόλοιπες επενδύσεις του, τότε θα «αποκαλυφθούν» και οι πιθανοί συνεργάτες του σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Πάντως, ανεξάρτητα από τις άλλες δραστηριότητες του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, δεδομένα έχει κάνει συζήτηση για τον Βοτανικό, έχοντας προφανώς στα σχέδιά του τη δημιουργία νέου γηπέδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags