Facebook Pixel Φήμες για "χουνέρι" του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό
| 2018-09-09 23:43:00

«Περίεργα» πράγματα με Καρίμ και σενάριο για... χουνέρι - Έτσι τη φέρνει στον Ολυμπιακό;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Περίεργα» πράγματα με Καρίμ και σενάριο για... χουνέρι - Έτσι τη φέρνει στον Ολυμπιακό;

Απίστευτες φήμες για το μέλλον του Ιρανού!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ριζική ανανέωση του ρόστερ του, καθώς απομάκρυνε τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν και ξεφορτώθηκε έτσι τα συμβόλαιά τους.

Ένας από αυτούς που έμεινε ελεύθερος ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, η περίπτωση του οποίου όμως εξακολουθεί να προκαλεί ορισμένα ερωτηματικά.

Ήδη έχει συμπληρωθεί μια εβδομάδα από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Ιρανός θα συνεχίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ακόμα και ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Αϊτόρ Καράνκα τόνισε δημοσίως ότι περιμένει τον διεθνή φορ. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του, γεγονός που «γεννά» ορισμένα σενάρια.

Αρκετοί απορούν με το γιατί η μεταγραφή δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα και αναρωτιούνται μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμποδίζει την ολοκλήρωσή της.

Για να τελειώσει η μετακίνηση του Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ εκκρεμούσε η έκδοση άδειας εργασίας του διεθνούς φορ, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το αν υπάρχει κάποιο «κόλλημα» στην όλη διαδικασία.

Ωστόσο, στην πιάτσα συζητιέται και ένα πιο ακραίο σενάριο, που θέλει τον ίδιο τον Ανσαριφάρντ να τη… φέρνει στον Ολυμπιακό και να σαμποτάρει τη μεταγραφή. Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι ο Ιρανός δεν είναι συνεργάσιμος γιατί δεν θέλει να πάει στη Νότιγχαμ και προσπαθεί να τινάξει τη συμφωνία στον αέρα. Κυκλοφορούν δε και ορισμένα δημοσιεύματα, που συνδέουν τον παίκτη με τη Γαλατασαράι!

Σε περίπτωση που τα σενάρια επιβεβαιωθούν και ο Ιρανός καταλήξει στην Τουρκία αντί για τη Νότιγχαμ, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το παρασκήνιο της μεταγραφής και το πώς ο Ανσαριφάρντ κατέληξε σε διαφορετική ομάδα από αυτή που τον προόριζε ο Ολυμπιακός.

Πάντως, η παραπάνω φημολογία δεν επιβεβαιώνεται, ενώ με βάση τα τωρινά δεδομένα οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα υπέρ της προοπτικής του να συνεχίσει ο Ιρανός στη Νότιγχαμ και δύσκολα θα υπάρξει εμπλοκή στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έσκασε» νέα πληροφορία-βόμβα για Λάζαρο – Ποιος δικαιώνεται οριστικά; ΑΕΚ ή Ολυμπιακός;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags