Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην Τούμπα o Καμμένος - Μπαίνουν οι βάσεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!
| 2018-09-10 09:47:00

Στην Τούμπα o Καμμένος - Μπαίνουν οι βάσεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Στην Τούμπα o Καμμένος - Μπαίνουν οι βάσεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Σημαντική εξέλιξη για τον Δικέφαλο του Βορρά.

 

Στην Τούμπα έφτασε την Δευτέρα το πρωί ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μαζί με την Υφυπουργό Άμυνας, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τους οποίους υποδέχτηκε στα γραφεία τoυ ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας πρόκειται να κάνει μια πρώτη αυτοψία για τον χώρο που θα παραχωρήσει το Υπουργείο στον Δικέφαλο, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι τα παραπάνω έρχονται ως συνέχεια σε αυτά που είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ. "Είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι παραχωρούμε άμεσα με νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες ημέρες το χώρο του στρατοπέδου (σ.σ. το χώρο που ανήκει στο υπουργείο Εθνικής άμυνας) που βρίσκεται στην Ανω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που του αξίζει, τόσο στην ιστορία του συλλόγου του, όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης".

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, ο Υπουργός Άμυνας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου όπου μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης.

Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τους.

Είναι επάνω οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags