Facebook Pixel Τρομερή ανατροπή με την υπόθεση Λάζαρου - Έρχονται τα πάνω-κάτω, βάζουν φωτιά Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
| 2018-09-10 11:42:00

Τρομερή ανατροπή με την υπόθεση Λάζαρου - Έρχονται τα πάνω-κάτω, βάζουν φωτιά Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερή ανατροπή με την υπόθεση Λάζαρου - Έρχονται τα πάνω-κάτω, βάζουν φωτιά Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Νέα δεδομένα και μπουρλότο στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όλα με ένα κλικ.

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου συνεχίζεται καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς, έχοντας πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις ακόμα κι εκτός ποδοσφαιρικών ορίων. 

Η τελευταία οργισμένη αντίδραση της Ένωσης, η οποία αναδεικνύεται σήμερα και στο πρωτοσέλιδο της «Ώρας», που κάνει λόγο για «απόφαση έκτρωμα» (δείτε το ΕΔΩ), δείχνει ότι η κατάσταση έχει «ξεφύγει» και μένει να δούμε πού θα καταλήξει η συγκεκριμένη τρομερή σύγκρουση των δύο συλλόγων.

Εξάλλου, όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις, πλέον το «θέμα» για την ΑΕΚ δεν είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά η πρακτική που έχει ακολουθηθεί από τους Πειραιώτες για να τον δικαιώσουν και η οποία, σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους» τουλάχιστον, δεν είναι σύμφωνα με τους νόμους

Μάλιστα, στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να περάσουν στην αντεπίθεση και ετοιμάζουν δυναμικές κινήσεις, με αφορμή τη διαρροή του σκεπτικού της απόφασης, που δικαιώνει όπως φαίνεται τους «ερυθρόλευκους», κάτι που, βέβαια, εδώ στο sportdog.gr, είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, υπάρχει η άποψη ότι η κόντρα ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει φουντώσει και δεν είναι μόνο αφορμή η υπόθεση Χριστοδουλόπουλου. Στον ορίζοντα υπάρχουν οι επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, τις οποίες περιμένουν πώς και πώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για να ανατρέψουν την υπάρχουσα διοίκηση.

Κι εδώ σημειώνεται πως η διαρροή του σκεπτικού της απόφασης είναι για κάποιους μια κίνηση τακτικής από την πλευρά του Ολυμπιακού και όχι μία μεγάλη «γκάφα», όπως παρουσιάζεται, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την ΑΕΚ στη μεγάλη «μάχη» που αναμένεται να δοθεί για τη νέα ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.  

Υπενθυμίζουμε πως απόφαση εκλογών μπορεί να πάρει οποιαδήποτε στιγμή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, χωρίς να χρειαστεί καν η παραμικρή παραίτηση μέλους του Δ.Σ. (που έτσι κι αλλιώς αντικαθίσταται, ακόμη και αν παραιτηθούν όλοι), κάτι που μπορεί  παίξει το ρόλο του και να φέρει από τη μία στιγμή στην άλλη εξελίξεις-φωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο «χουνέρι» από Μαρινάκη στην ΑΕΚ: Πήγε να αρπάξει τη μεγάλη «καψούρα» του Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags