Facebook Pixel Μεταγραφή-«έγκλημα» στην ΑΕΚ: Αυτός είναι ο φόβος και o τρόμος του Oυζουνίδη!
| 2018-09-10 13:55:00

Μεταγραφή-«έγκλημα» στην ΑΕΚ: Αυτός είναι ο φόβος και o τρόμος του Oυζουνίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεταγραφή-«έγκλημα» στην ΑΕΚ: Αυτός είναι ο φόβος και o τρόμος του Oυζουνίδη!

Γιατί χτυπούν το κεφάλι τους, πού έγινε το μεγάλο λάθος.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται, όπως αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ, να ξεκαθαρίσει στην ΑΕΚ το θέμα της επιστροφής του Λούκας Μπογέ στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως ο Αργεντινός άσος θα μπορέσει σύντομα να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πάντως, αυτό το «σύντομα» είναι κάπως σχετικό, από την άποψη ότι ήδη ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει ένα μήνα εκτός γηπέδων, ενώ για να επανέλθει στα επίπεδα των συμπαικτών του, από θέμα φυσικής κατάστασης, θα χρειαστεί δεδομένα ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων. Επομένως, η ΑΕΚ θα έχει χάσει συνολικά τον Αργεντινό για περίπου 2 μήνες, κάτι που, βεβαίως, εδώ στο sportdog.gr, είχαμε προβλέψει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο 22χρονος επιθετικός πάσχει από τόσο σοβαρό χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού.

Παράλληλα, από τη στιγμή που δεν επιλέχθηκε η λύση του χειρουργείου, προφανώς για να μην πολλαπλασιαστεί ο χρόνος επιστροφής του Λούκας Μπογέ στη δράση, θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μιας νέας υποτροπής που θα μπορεί να βάλει τον Αργεντινό ξανά στην ίδια περιπέτεια.

Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό, ακόμα κι αν ο νεαρός άσος επανέλθει στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, κανείς δε θα είναι σίγουρος ότι θα είναι σε θέση να βγάλει «αλώβητος» όλη τη χρονιά, κάτι που, βεβαίως, εύχονται όλοι.

Από την άλλη, όμως, το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει το κεφάλι της ήσυχο με τον Λούκας Μπογέ, οφείλεται στο «έγκλημα» που έγινε όταν ο Αργεντινός πέρασε από τα ιατρικά τεστ και δεν εντοπίστηκε το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών από το ιατρικό τιμ του συλλόγου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο «χουνέρι» από Μαρινάκη στην ΑΕΚ: Πήγε να αρπάξει τη μεγάλη «καψούρα» του Μελισσανίδη!



 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags