Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση οργανωμένων κατά της ΠΑΕ - «Είστε προδότες»!
| 2018-09-10 17:32:00

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση οργανωμένων κατά της ΠΑΕ - «Είστε προδότες»!

Sportdog Team
«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση οργανωμένων κατά της ΠΑΕ - «Είστε προδότες»!

Σκληρή ανακοίνωση κατά της διοίκησης από σύνδεσμο οπαδών.

Επίθεση μέσω διαδικτύου εξαπέλυσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο συλλαλητήριο και την κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δωρίσει φανέλες της στον Αλέξη Τσίπρα και στον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Αναλυτικά:

«Ύστερα από τα τελευταία γεγονότα που πήραν μέρος στην πόλη μας, για παράδειγμα όπως αυτό που τα όργανα της νέας τάξης βαρούσαν παιδάκια, ηλικιωμένους και γενικά στο σύνολο απλούς πολίτες, έχει ως αποτέλεσμα να φτάσει τον κόσμο στο έσχατο σημείο της οργής του!!! Έχουμε έναν πρωθυπουργό που την ώρα που έχει ξεπουλήσει τα πάντα και τον καθοδηγούν τρίτοι η αντίδραση της ΠΑΕ είναι να τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες και να τους δίνει την ασπρόμαυρη τιμημένη φανέλα μας.

Με αυτό που κάνατε διαλέξατε το λάθος στρατόπεδο και έρχεστε απέναντι μας! Δώσατε στους προδότες την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. , άρα είστε και σεις το ίδιο, εξίσου προδότες μαζί τους, όπως και όποιο φυτό σας υποστηρίζει . Για μας δεν είστε τίποτα, απλά περαστικοί όπως όλοι οι άλλοι, γι αυτό θέλουμε τον υπεύθυνο του συμβάντος να πληρώσει έτσι όπως του αρμόζει.

Εσείς μας κατηγορήσατε για μια φωτοβολίδα, εμείς σας κατηγορούμε για προδοσία.

Δεν θέλουμε τέτοιο γήπεδο όπως το ονειρεύεται η αρρωστημένη φαντασία σας, δεν θέλουμε καμιά συνεργασία με αυτούς που έχουν κάνει τους Έλληνες σκλάβους.

ΥΓ: ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

ΥΓ2: ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΥΓ4: Π.Α.Ο.Κ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags