Facebook Pixel Μήνυμα στον Μαρτίνς από μεταγραφάρα, απίστευτο τι (του) έκανε ο παικταράς - Άφωνοι όλοι στο Ρέντη
| 2018-09-11 11:10:00

«Μπελάδες» ο Μαρτίνς από μεταγραφάρα, απίστευτο τι (του) έκανε ο παικταράς - Άφωνοι όλοι στο Ρέντη

του Παναγιώτη Νικολάου
«Μπελάδες» ο Μαρτίνς από μεταγραφάρα, απίστευτο τι (του) έκανε ο παικταράς - Άφωνοι όλοι στο Ρέντη

Τώρα αρχίζουν τα... δύσκολα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Γιάγια Τουρέ έχει πιάσει εδώ και λίγες μέρες δουλειά στου Ρέντη και τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος, προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας των συμπαικτών του.

Όπως γράφεται, μάλιστα, στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ ο Ιβοριανός άσος έχει «τρελάνει» τους πάντες στο προπονητήριο του Ολυμπιακού με τις επιδόσεις του. Κι όντως έτσι είναι, καθώς ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι δείχνει τεράστια διάθεση για προπόνηση και στην κυριολεξία τα δίνει όλα για να τεθεί σύντομα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βλέπει τα χαφ του (με την προσθήκη Νάτχο και Γκιγιέρμε) να... παραγεμίζουν.

Μπορεί αρκετοί να θεωρούσαν στον έμπειρο μέσο «παλαίμαχο» και «συνταξιούχο», καθώς είχε μείνει χωρίς ομάδα και ο καιρός έχει περάσει από τότε που ήταν πρωταγωνιστής σε τοπ επίπεδο, ωστόσο ο ίδιος αποδεικνύει με την εικόνα του στις προπονήσεις ότι είναι έτοιμος να δώσει ηχηρές απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν.

Στον Ολυμπιακό δεν πιστεύουν στα μάτια τους με την όρεξη που δείχνει ο Γιάγια Τουρέ στου Ρέντη και με όσα βλέπουν είναι πεπεισμένοι πώς όταν μπει στο γήπεδο θα δείξει αμέσως δείγματα από τη δεδομένη μεγάλη κλάση του.  

Μάλιστα, το σενάριο που λέει ότι ο Ιβοριανός άσος παλεύει για να προλάβει το πρώτο ματς με την Μπέτις για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στις 20/9 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικό, σύμφωνα με όσα δείχνει μέχρι στιγμής στις προπονήσεις ο διεθνής μέσος.

Κι αν όντως, ο 35χρονος μέσος καταφέρει να δώσει το «παρών» κόντρα στην ισπανική ομάδα, θα πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα μικρό… θαύμα, καθώς μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος στην ουσία είχε να προπονηθεί σε εντατικούς ρυθμούς από τον περασμένο Μάιο…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο - «Πόλεμος» μέχρις εσχάτων Μελισσανίδη-Μαρινάκη, «κόλαση» παντού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags