Facebook Pixel Κόλαση με Σκίμπε, «πόλεμος» και στην Εθνική - Τι έγινε στα αποδυτήρια, ποιοι «τρώνε» τον Γερμανό
| 2018-09-12 11:10:00

Κόλαση με Σκίμπε, «πόλεμος» και στην Εθνική - Τι έγινε στα αποδυτήρια, ποιοι «τρώνε» τον Γερμανό

του Παναγιώτη Νικολάου
Κόλαση με Σκίμπε, «πόλεμος» και στην Εθνική - Τι έγινε στα αποδυτήρια, ποιοι «τρώνε» τον Γερμανό

Δεν γλιτώνει τα «πυρά» ο κόουτς, πού κολλάει ο… Πασχαλάκης.

Αποκαρδιωτική ήταν η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας στη χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στην Ουγγαρία. Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και προφανώς η ευθύνη για την εικόνα των διεθνών μας βαραίνει τον Μίκαελ Σκίμπε.

Πάντως, στα αποδυτήρια μετά το ματς, οι παίκτες δεν είχαν καμία αρνητική αντίδραση. Μάλιστα, τόσο στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, όσο και στις μεταξύ τους συζητήσεις, δεν άφησαν καμία αιχμή κατά του Γερμανού τεχνικού. Ειδικά οι παλιοί της ομάδας, που κατά το παρελθόν έχουν υπερασπιστεί τον ομοσπονδιακό προπονητή, δεν είχαν να πουν το παραμικρό για το στήσιμο και το κοουτσάρισμα που έγινε από τον πάγκο. Κάτι που ενδεχομένως δείχνει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν -προς το παρόν τουλάχιστον- κάποιο παράπονο από τον προπονητή τους, παρόλο που ο ίδιος δέχεται τελευταία σκληρή κριτική για τις επιλογές του.

Από την άλλη και χθες ο Μίκαελ Σκίμπε φαίνεται πως δεν είχε τις καλύτερες… εμπνεύσεις. Η απόφαση να χρησιμοποιήσει τον Τάσο Δώνη στη κορυφή της επίθεσης, ως αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου, αποδείχθηκε λανθασμένη, με τον νεαρό άσο στην ουσία να «καίγεται» στη συγκεκριμένη θέση, ενώ η επιλογή του Γιώργου Τζαβέλλα στο αριστερό άκρο της άμυνας φάνηκε εκ του αποτελέσματος κακή (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο).

Πλέον κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει η «δικαιολογία» των ισχυρών αντιπάλων, όπως στα προκριματικά του Μουντιάλ, είναι προφανές ότι ο Μίκαελ Σκίμπε θα κρίνεται πολύ πιο αυστηρά. Κι αν δεν αλλάξει η εικόνα της ομάδας άμεσα, είναι επόμενο ο Γερμανός τεχνικός να χάσει τη στήριξη που απολαμβάνει από τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΠΟ, κάτι που θα κάνει το μέλλον του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» εξαιρετικά αβέβαιο. Ειδικά, μάλιστα, αν αλλάξουν άποψη και οι παίκτες που στην ουσία τον έχουν κρατήσει μέχρι τώρα στον πάγκο...

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Γερμανός τεχνικός δεν αναμένεται να «γλιτώσει» από τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ενόψει εκλογών στην ΕΠΟ, τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα θα εντείνουν τις... επιθέσεις τους και πολύ πιθανό είναι ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας να μην ξεφύγει από τα «πυρά». Αν κι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι εγκρίνουν την παραμονή του στον πάγκο και ποιοι όχι, μιας και ο Μίκαελ Σκίμπε προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες με τις επιλογές του στην 11άδα. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αποφύγει κάποιες... περίεργες εμμονές, όπως για παράδειγμα, τη μη κλήση του εξαιρετικού από πέρυσι Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποιος Πασαλίδης; Όνομα-βόμβα στη λίστα Παϊρόζ - Τι «παίζει» με Ολυμπιακό, κίνηση που ανάβει φωτιές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags