Facebook Pixel Απίστευτο: «Δικαιώθηκαν» στον ΠΑΟΚ με τον... τραυματισμό του Πρίγιοβιτς - Γιατί «τσίτωσαν» οι οπαδοί
| 2018-09-12 12:31:00

Απίστευτο: «Δικαιώθηκαν» στον ΠΑΟΚ με τον... τραυματισμό του Πρίγιοβιτς - Γιατί «τσίτωσαν» οι οπαδοί

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: «Δικαιώθηκαν» στον ΠΑΟΚ με τον... τραυματισμό του Πρίγιοβιτς - Γιατί «τσίτωσαν» οι οπαδοί

Τρελή «έμπνευση» από τον Σαββίδη, ανακοίνωση-φωτιά για τον...

Mεγάλη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες μετά τον τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, του βασικού και αναντικατάστατου σέντερ φορ της ομάδας.

Στην Τούμπα περιμένουν πώς και πώς νεότερα από την κατάσταση του Σέρβου «killer» και παράλληλα νιώθουν ήδη «δικαιωμένοι» για το γεγονός ότι στο παρά πέντε των μεταγραφών έκαναν κίνηση-έκπληξη για την ενίσχυση της επίθεσης με την απόκτηση του Νίκου Καρέλη.

Στον ΠΑΟΚ είχαν «προβλέψει» μπορούμε να πούμε ότι σε περίπτωση απώλειας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, θα υπήρχε πρόβλημα στη γραμμή κρούσης, από τη στιγμή που ο Τσούμπα Ακπόμ δεν έχει δείξει, μέχρι στιγμής, ότι έχει εγκλιματιστεί και έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Η εικόνα του νεαρού φορ δεν είναι, προς το παρόν, αυτή που θα ήθελαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου και γι’ αυτό αποφάσισαν, έστω την τελευταία στιγμή, να κάνουν κίνηση για την ενίσχυση της επίθεσης. Κάτι που αποδεικνύεται πολύ σύντομα τρομερή... έμπνευση, μετά τον τραυματισμό του βασικού επιθετικού, για τον οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσο θα λείψει από τη δράση.

«Κόντρα» με οργανωμένους

Στο μεταξύ, μία άτυπη «κόντρα» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ανάμεσα στη διοίκηση και μερίδα των οργανωμένων οπαδών, μετά την απόφαση της διοίκησης να κάνει δώρο στον Πάνο Καμμένο τη φανέλα με το νούμερο «12», το οποίο έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια προς τιμήν του κόσμου της ομάδας.

Μάλιστα, ένας από τους πιο μεγάλους συνδέσμους του συλλόγου, εξέδωσε σχετικά πολύ καυστική ανακοίνωση για το συγκεκριμένο γεγονός. Διαβάστε τη αναλυτικά ΕΔΩ. Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, δόθηκαν εξηγήσεις χθες σε συνάντηση με τους οργανωμένους και το θέμα θεωρείται λήξαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρομερό: «Επίθεση» Φραντζέσκου στον... Ουζουνίδη σε live εκπομπή - «Καρφάρα» χωρίς προηγούμενο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags