Facebook Pixel «Πόλεμος» ΠΑΟΚτσήδων-Αρειανών στη Θεσσαλονίκη - Απάντηση-φωτιά στη νέα Τούμπα, κίνηση-ματ Καρυπίδη
| 2018-09-13 13:40:00

«Πόλεμος» ΠΑΟΚτσήδων-Αρειανών στη Θεσσαλονίκη - Απάντηση-φωτιά στη νέα Τούμπα, κίνηση-ματ Καρυπίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Πόλεμος» ΠΑΟΚτσήδων-Αρειανών στη Θεσσαλονίκη - Απάντηση-φωτιά στη νέα Τούμπα, κίνηση-ματ Καρυπίδη

Τι ετοιμάζει το αφεντικό του Άρη; Ποιον έχει «σύμμαχο»; Χαμός!

Ισχύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος είχε επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη για θέματα που αφορούν τον Άρη.

Ο υπουργός Άμυνας πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με το αφεντικό των «κίτρινων», μετά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, για το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έδωσε μεγαλύτερο βάρος στον… μισητό εχθρό της πόλης, τον ΠΑΟΚ, επισκεπτόμενος την Τούμπα και τάζοντας στην ουσία νέο γήπεδο στην «ασπρόμαυρη» διοίκηση.

Ο Πάνος Καμμένος ρώτησε ευθέως τον ιδιοκτήτη του Άρη πού χρειάζεται βοήθεια από την πολιτεία, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο και την έδρα του συλλόγου, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να παίρνει την ευκαιρία να συζητήσει με τον υπουργό το ενδεχόμενο ανακατασκευής του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το αφεντικό των «κιτρίνων» αναμένει την ερχόμενη εβδομάδα να έχει στα χέρια του μελέτη από κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία, η οποία θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου κατά 8.000-10.000 θέσεις και την τοποθέτηση σκέπαστρου σε όλο τον ουρανό του Χαριλάου. 

Έτσι, ενημέρωσε σχετικά τον Πάνο Καμμένο για το εν λόγω πλάνο ανακαίνισης του ιστορικού γηπέδου και πως θα επικοινωνήσει ξανά μαζί του μόλις έχει στα χέρια του τα σχέδια. Από τη μεριά του, ο υπουργός υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει όπως μπορεί από τη μεριά για να βγει εις πέρας το όλο έργο, αν και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μετά τις υποσχέσεις που έδωσε στον «αιώνιο» αντίπαλο κι ενώ οδεύουμε ολοταχώς προς προεκλογική περίοδο... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tα... σαρώνει όλα ο Μαρτίνς - Ξεχάστε τον Ολυμπιακό που ξέρατε - Απόφαση-έκπληξη με Λάζαρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags