Facebook Pixel «Κόλαση» στην Τούμπα με Πέλκα - Η απαίτηση-ΣΟΚ και η αντίδραση του Ιβάν - Με πόσα «φεύγει»
| 2018-09-14 13:38:00

«Κόλαση» στην Τούμπα με Πέλκα - Η απαίτηση-ΣΟΚ και η αντίδραση του Ιβάν - Με πόσα «φεύγει»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλαση» στην Τούμπα με Πέλκα - Η απαίτηση-ΣΟΚ και η αντίδραση του Ιβάν - Με πόσα «φεύγει»

Ζορίζουν τα πράγματα με τον Έλληνα άσο, τι κάνει ο μάνατζέρ του.

Το πιο «καυτό» θέμα στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Ο νεαρός άσος άναψε… φωτιές στην Τούμπα με την αποκάλυψη που έκανε για την πλούσια πρόταση που είχε με τη Φενέρ και στην ουσία έστειλε «μήνυμα» στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.  

Στην Τούμπα, βεβαίως, έχουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν τον παίκτη, αν και η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, από τη στιγμή που υπάρχουν φήμες ότι ο Έλληνας άσος «απαιτεί» συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που του πρότειναν από την Τουρκία, ήτοι πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Είναι άγνωστο αν ο Ιβάν Σαββίδης φτάσει σε αυτά τα ποσά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, όταν το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πολλές φορές πως ξέρει να ανταμείβει τους παίκτες που τα δίνουν όλα για το σύλλογο. Και ο Δημήτρης Πέλκας είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» του ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εξάλλου, θεωρείται βέβαιο πως ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να αυξήσει στο νέο συμβόλαιο με τον διεθνή μπαλαδόρο και τη ρήτρα αποδέσμευσής του, από τη στιγμή που υπάρχει έντονη κινητικότητα από το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ, ποσό που κρίνεται χαμηλό, αν ισχύει ότι η Φενέρ έφτασε στο σημείο να προσφέρει πάνω από 6 εκατ. ευρώ συν 30% ποσοστό μεταπώλησης. Κάτι που, βεβαίως, ελέγχεται, καθώς οι Τούρκοι θα μπορούσαν προσφέροντας 1 ακόμα «μύριο» να κάνουν αυτόματα δικό τους τον ποδοσφαιριστή. Αν και η αλήθεια είναι πως ο παίκτης ήταν ξεκάθαρος από την αρχή και δεν έδειξε καμία διάθεση να «πουλήσει» τον ΠΑΟΚ, οπότε δεν ανάγκασε τη Φενέρ να κάνει την υπέρβαση για την απόκτησή του.

Πάντως, σε αυτή τη φάση, δεν υπάρχει άμεσος «κίνδυνος» για τον ΠΑΟΚ, παρότι ο Πολ Κουτσολιάκος «ψήνει» εδώ και καιρό τη μεταγραφή του Έλληνα άσου στη Γερμανία, αγορά που έχει μεγάλες διασυνδέσεις. Η Φενέρ απέκτησε τελικά παίκτη στη θέση του, τον Γιασίν Μπεζιά από τη Λιλ, ως δανεικό πάντως, ενώ η Στουτγκάρδη, που επίσης παρουσιάζεται ως δυνατός «μνηστήρας», είναι μία ομάδα που έχει αρκετές λύσεις στη θέση που αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας. Άλλωστε, οι Γερμανοί μόλις το περασμένο καλοκαίρι τον είχαν «κόψει» από τις πρώτες επιλογές τους μετά από «τσεκάρισμα» διαρκείας. Αν και αυτά τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, ειδικά αν ο διεθνής άσος συνεχίσει φέτος τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έχει «ξεφύγει» τελείως ο Ιβάν - Κίνηση που προκαλεί «τρόμο» παντού - Αδιανόητα χρήματα στο τραπέζι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags