Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Ντάνιελ Ποντένσε απογειώνει την καριέρα του στο Λιμάνι
| 2018-09-16 13:30:00

Ρίχνει βόμβα άσος του Ολυμπιακού - Τους αφήνει όλους ξερούς - Μεταγραφή ζωής;

του Παναγιώτη Νικολάου
Ρίχνει βόμβα άσος του Ολυμπιακού - Τους αφήνει όλους ξερούς - Μεταγραφή ζωής;

Ήδη βγάζει μάτια στο λιμάνι. Αν καταφέρει κι αυτό...
 

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού είναι ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των Πειραιωτών στα πρώτα ματς της χρονιάς.

Ο Πορτογάλος άσος έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του, σε βαθμό που δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι είναι υποψήφιος για να κληθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του από τον Φερνάντο Σάντος.

Ούτως ή άλλως ο εξτρέμ των Ερυθρολεύκων έχει περάσει από όλα τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Πορτογαλίας, ενώ η κουβέντα περί κλήσης του στην εθνική Ανδρών δεν είναι καινούργια. Για τον Ποντένσε είχε γραφτεί και πέρυσι, όταν αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ, ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει διεθνής, όμως ο 22χρονος άσος τραυματίστηκε και έχασε την ευκαιρία.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικό περί κλήσης του Ποντένσε στην εθνική το τελευταίο διάστημα. Εξάλλου, ο ανταγωνισμός στις θέσεις των εξτρέμ είναι τεράστιος στους Ίβηρες με την ταυτόχρονη παρουσία μεγάλων ονομάτων, όπως ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, ο Μπρούνο Φερνάντες και ο Νάνι.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για τον Ποντένσε και οποιονδήποτε Πορτογάλο εξτρέμ να βρει μια θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του. Φυσικά, όσο ο άσος του Ολυμπιακού παρουσιάζει τόσο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και με δεδομένο ότι θα έχει την ευκαιρία να φανεί και στα ευρωπαϊκά ματς, τόσο περισσότερο θα τραβά την προσοχή του Φερνάντο Σάντος, με την ελπίδα να πάρει την ευκαιρία του. Οι επόμενες κλήσεις για το Nations League θα γνωστοποιηθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σκληρή» απόφαση Μαρινάκη - Αυτόν «έκοψε» απ’ τον Ολυμπιακό - Δικαίωση με το καλημέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags