Facebook Pixel Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο Καραϊσκάκη - Γι’ αυτό έχει «ξεφύγει» ο Ολυμπιακός - Έκλεισε στόματα ο Μαρτίνς
| 2018-09-17 13:00:00

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο Φάληρο, γι’ αυτό έχει «ξεφύγει» ο Ολυμπιακός - Έκλεισε στόματα ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο Φάληρο, γι’ αυτό έχει «ξεφύγει» ο Ολυμπιακός - Έκλεισε στόματα ο Μαρτίνς

Απίστευτες αντιδράσεις στο Καραϊσκάκη. Τι έκαναν παίκτες-οπαδοί.

Τρομερό ήταν αυτό που συνέβη στο «Καραϊσκάκη» χθες μετά τη δύσκολη και πολύ αγχωτική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Όλη η ομάδα, μαζί με το προπονητικό τιμ, πήγε στα δύο πέταλα του γηπέδου και πανηγύρισε μαζί με τους φανατικούς οπαδούς (δείτε το βίντεο ΕΔΩ) την επικράτηση επί των Αρκάδων.

Μία φοβερή ενέργεια από τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας, που δε συνηθίζεται σε αυτό το γήπεδο, όταν ο αντίπαλος είναι θεωρητικά μικρότερης δυναμικής. Τέτοιες εικόνες παραπέμπουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ο Ολυμπιακός έχει ζήσει πολλές τέτοιες στιγμές, ωστόσο πολύ σπάνια μετά από ένα ματς της Super League, κόντρα σε έναν μη εμπορικό αντίπαλο, έχουμε δει τέτοια αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες. Ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για έναν αγώνα που οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αποφύγουν την «γκέλα» σχεδόν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.  

Και, αν μη τι άλλο, αυτή η -ασυνήθιστη- εικόνα, όχι μόνο για το Καραϊσκάκη, αλλά για οποιοδήποτε ελληνικό γήπεδο, δείχνει μια ομάδα που αποπνέει υγεία και είναι απαλλαγμένη από τις παθογένειες που χρόνια βασανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μένει, φυσικά, να δούμε αν υπάρχει και συνέχεια σε αυτό το σκηνικό κι αν, φυσικά, οι αντιδράσεις θα είναι ίδιες και μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μακάρι…  

Το πήρε απόφαση ο Μαρτίνς

Σε ό,τι αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται ότι πήρε απόφαση στα επόμενα παιχνίδια κι από τη στιγμή που ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, να ανοίξει το ροτέισον. Όπως εκτιμάται, ο Πορτογάλος τεχνικός στα επόμενα παιχνίδια θα φρεσκάρει την 11άδα και θα ενεργοποιήσει κι άλλους παίκτες που μέχρι τώρα είχαν περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο.

Πάντως, χθες στο Φάληρο δεν έλειψαν και κάποια αρνητικά σχόλια για τον προπονητή του Ολυμπιακού από τον κόσμο, αρχικά στη λογική «γιατί δεν κάνει αλλαγές;» και εν συνεχεία «γιατί άργησε να τις κάνει;». Αν και ο Πορτογάλος κόουτς έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, όταν μετά την ισοφάριση των Αρκάδων, ακύρωσε την τελευταία στιγμή την αλλαγή του Γκιγέρμε, ενώ πέρασε στο παιχνίδι τον Μπίμπρας Νάτχο, στον οποίο έδωσε τη «χρυσή» εντολή να ανέβει ψηλά για να σκοράρει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ισραηλινός άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σόου Αλέφαντου: «Μπήκαν μέσα τα μάγουλα του Λάζαρου - Τσιμίκα, να κοιμάσαι στις... - Πίσω τον Σιόβα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags