Facebook Pixel Απίστευτος Λουτσέσκου, «γράφει» την ΑΕΚ - Απόφαση που θα «τρελάνει» κόσμο - «Μπαμ» με Πασχαλάκη!
| 2018-09-18 11:00:00

Απίστευτος Λουτσέσκου, «γράφει» την ΑΕΚ - Απόφαση που θα «τρελάνει» κόσμο - «Μπαμ» με Πασχαλάκη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτος Λουτσέσκου, «γράφει» την ΑΕΚ - Απόφαση που θα «τρελάνει» κόσμο - «Μπαμ»  με Πασχαλάκη!

Τεράστιος ΠΑΟΚ, τα παίζει όλα για όλα παντού. Ποιο το σχέδιο-φωτιά;

Πολλά ακούγονται για τη διαχείριση που ετοιμάζεται να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του μεγάλου αγώνα απέναντι στην Τσέλσι, την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως ακούγεται στη Θεσσαλονίκη, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει σε ανανέωση της 11άδας, μιας και ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ, μόλις τρεις μέρες μετά, την ερχόμενη Κυριακή.

Πάντως, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα επιλέξει να κάνει ροτέισον σε ένα τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς, που αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα εκτός συνόρων. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να «χτυπήσει» το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που φαίνεται πως αποτελεί και επιθυμία της διοίκησης. Από τέτοιες αναμετρήσεις, άλλωστε, ο σύλλογος «μεγαλώνει» και στην Τούμπα θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε ένα κορυφαίο κλαμπ.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προβλέπεται να αλλάξει πολλά πράγματα από το αρχικό σχήμα. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλα του τα αστέρια (εκτός από τον ανέτοιμο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς), θέλοντας να πάρει ό,τι καλύτερο σε ένα ματς που αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους πάντες στο σύλλογο.

Εξάλλου, η ΑΕΚ θα προέρχεται από δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και, μάλιστα, εκτός έδρας, απέναντι στον Άγιαξ, αγωνιζόμενη μόλις μία μέρα στην Ολλανδία. Αυτό είναι κάτι που το προσμετράει το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ και ενδεχομένως η διαχείριση να ήταν διαφορετική αν οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ετοιμάζεται ο Ρέι;

Στο μεταξύ, όσον αφορά την υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, όπως σας ενημερώσαμε και χθες, στον ΠΑΟΚ εκφράζονται κάποιες σκέψεις να τιμωρήσουν τον Έλληνα άσο για τη χειρονομία του στο «Γεντί Κουλέ», πριν τις όποιες εισαγγελικές κλήσεις. Σίγουρα το timing δεν είναι το ιδανικό, πριν από σημαντικά ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα, ωστόσο στην Τούμπα το σκέφτονται, αν είναι δύσκολο παραμονές ντέρμπι με την ΑΕΚ να μπει στην 11άδα ο… παροπλισμένος εδώ και καιρό Ροντρίγκο Ρέι.

Ωστόσο, θα πρέπει να πούμε ότι τις τελευταίες ώρες ο Αργεντινός γκολκίπερ… αποθεώνεται για το γεγονός ότι ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, παρόλο το γεγονός ότι βρίσκεται μόνιμα από πέρυσι εκτός πλάνων. Αν αυτό σημαίνει τελικά κάτι, θα δείξει σύντομα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ και «ολομέτωπη επίθεση» - Χαμός πριν από την ΑΕΚ για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags