Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές εξελίξεις - «Χάνει» δύο αστέρια της η ΑΕΚ - Παίζονται πολλά στη ματσάρα με τον Άγιαξ
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-18 20:46:00

Φοβερές εξελίξεις - «Χάνει» δύο αστέρια της η ΑΕΚ - Παίζονται πολλά στη ματσάρα με τον Άγιαξ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φοβερές εξελίξεις - «Χάνει» δύο αστέρια της η ΑΕΚ - Παίζονται πολλά στη ματσάρα με τον Άγιαξ

Τι συμβαίνει με δύο αποκαλύψεις της Ένωσης; Καυτό παρασκήνιο.

Η σπουδαία στιγμή της ΑΕΚ έφτασε, αφού αύριο (19/9) αντιμετωπίζει τον Άγιαξ, επιστρέφοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. 

Η Ένωση ταξίδεψε στο Άμστερνταμ με χαμηλά το κεφάλι και προσήλωση στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει άλλη αύρα εν όψει της συνέχειας του ομίλου.

Όπως είναι λογικό, τέτοια ματς προσελκύουν συνήθως πολλούς σκάουτς, κάτι που θα γίνει και στο "Άμστερνταμ Αρένα", αφού αναμένεται να βρεθούν εκεί άνθρωποι για να παρακολουθήσουν παίκτες, όχι μόνο του Άγιαξ, αλλά και της ΑΕΚ.

Στην αυριανή αναμέτρηση, λοιπόν, αναμένεται να γίνει το πρώτο σοβαρό "τσεκάρισμα" του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος έχει προσελκύσει ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό και μάλιστα στα μέσα καλοκαιριού η Ένωση είχε απορρίψει πρόταση της Ουντινέζε για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Για τον βασικό "άσσο" των Κιτρινόμαυρων φέρεται να ενδιαφέρεται και η Τότεναμ, η οποία ενδέχεται να έχει "μάτια" στο παιχνίδι με τον Άγιαξ για να τον παρακολουθήσει, ενώ δεν αποκλείεται να "τσεκαριστεί" και από την αγορά της Ισπανίας, απ΄όπου μπορούν να προκύψουν εύκολα προτάσεις στο μέλλον.

Εκτός του Μπάρκα, πάντως, υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που ενδεχομένως να απασχολήσει τους ξένους σκάουτς και φυσικά ο λόγος γίνεται για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να ανεβάσει πολύ τις "μετοχές" του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με τις εμφανίσεις του με Σέλτικ και Βίντι και ίσως τραβήξει και αυτός πάνω του το ενδιαφέρον στον αυριανό αγώνα με τον Άγιαξ για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags