Facebook Pixel Ανάβει φωτιές κορυφαίο όνομα top ομάδας - Ακόμα δεν έχει παίξει και το... διασκεδάζει - Αποκάλυψη-βόμβα
| 2018-09-19 15:45:00

Ανάβει φωτιές oνοματάρα top ομάδας - Ακόμα δεν έχει παίξει και το... διασκεδάζει - Αποκάλυψη βόμβα!

Sportdog Team
Ανάβει φωτιές oνοματάρα top ομάδας - Ακόμα δεν έχει παίξει και το... διασκεδάζει - Αποκάλυψη βόμβα!

Ακόμα δεν ήρθε και τα μπαράκια του άναψαν... πράσινο. Ποιος είναι;

Πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ top ομάδας της Superleague αποτελεί η ετοιμότητα κορυφαίου άσου της. Ο παίκτης παρουσιάζεται να έχει ανεβάσει ρυθμούς και να είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή για πρώτη φορά. Κάτι που, βεβαίως, ισχύει, καθώς ο ποδοσφαιριστής δείχνει πολύ ζωηρός στην προπόνηση από την πρώτη στιγμή και έχει τη διάθεση να μπει γρήγορα στην ομάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. 

Όπως, άλλωστε, υποσχέθηκε στην επίσημη παρουσίασή του, θέλει να γίνει ο νέος ηγέτης του συλλόγου και γι’ αυτό εργάζεται από την πρώτη μέρα που πήγε στο προπονητικό κέντρο. Κανένας, άλλωστε, δεν έχει παράπονο από τη δουλειά του έμπειρου άσου και ο προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έχει στις προπονήσεις. Άλλωστε, ο κόουτς δεν έχει κρύψει πόσο πιστεύει τον παίκτη και τον περιμένει πώς και πώς να είναι 100% ετοιμοπόλεμος για να του παραδώσει φανέλα βασικού. 

Πάντως, πέρα των αγωνιστικών, ο παίκτης φαίνεται πως «ανακάλυψε» αρκετά γρήγορα τις… ομορφιές της νυχτερινής Αθήνας. Όπως αναφέρουν κάποιες φήμες, την τελευταία εβδομάδα έχει βρεθεί δύο φορές σε δύο διαφορετικά νυχτερινά μαγαζιά για να διασκεδάσει. Κάτι που, βεβαίως, δεν είναι απαραίτητα κακό, αν και ο… πρωταγωνιστής της ιστορίας παρουσιάζεται να «καταπάτησε» το προβλεπόμενο ωράριο από τους κανονισμούς του συλλόγου. 

Μάλιστα, όσοι λένε πως είδαν τον παίκτη να ξενυχτάει, υποστηρίζουν ότι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν είχε καμία διάθεση να… κρυφτεί, κάτι που ενδεχομένως φανερώνει και το γεγονός ότι ένιωθε πως δεν έκανε κάτι... παράνομο ή κάτι που μπορεί να τον επηρεάσει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει σούπερ εικόνα στις προπονήσεις, δείχνει άριστος επαγγελματίας και, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα με τη συμπεριφορά του. Για αυτό και ο προπονητής ετοιμάζεται να του ανάψει... το πράσινο φως για να μπει και στην 11αδα άμεσα!

Αν και πλέον κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας, σε περίπτωση που φτάσουν στα αυτιά της διοίκησης οι «αταξίες» του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλαση με τον αντι-Σκίμπε, αυτόν «φέρνει» ο Σαββίδης; - Μπουρλότο απ’ τον τέταρτο για Πασχαλάκη;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags