Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ανατροπή, έπεσαν οι «μάσκες» - Έρχεται... τσεκούρι - Ποιους παίρνει η μπάλα
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-20 20:42:00

Τρομερή ανατροπή, έπεσαν οι «μάσκες» - Έρχεται... τσεκούρι - Ποιους παίρνει η μπάλα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερή ανατροπή, έπεσαν οι «μάσκες» - Έρχεται... τσεκούρι - Ποιους παίρνει η μπάλα

Η ήττα αλλάζει τα πάντα στην ΑΕΚ. Εδώ, αυτά που δε γράφουν οι άλλοι.

Η ΑΕΚ παρουσίασε δύο πρόσωπα στο Άμστερνταμ και ηττήθηκε 3-0 από τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, πληρώνοντας τα ατομικά λάθη των παικτών της στο δεύτερο ημίχρονο.

Μέσα στη γενικότερη μετριότητα τως Ένωσης, ίσως αυτός που προκάλεσε τη μεγαλύτερη απογοήτευση να ήταν ο Αντρέ Σιμόες. Ο βασικός αμυντικός χαφ και «κωλώνα» της ΑΕΚ στον άξονα έκανε κακή εμφάνιση με αρκετά λάθη, όπως αυτό που ξεκίνησε τη φάση για το δεύτερο γκολ των Ολλανδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους διοικούντες της Ένωσης δεν άρεσε καθόλου η παρουσία του Σιμόες στο χθεσινί ματς. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πορτογάλος βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του και ζητά υψηλό ποσό για να υπογράψει.

Ο Σιμόες, πάντως, χθες δεν απέδειξε ότι αξίζει την οικονομική υπέρβαση που αξιώνει από τη διοίκηση της ΑΕΚ, αφού στο πρώτο του παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου όχι απλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, αλλά αντιθέτως απογοήτευσε με την εικόνα του. Το στοιχείο αυτό ίσως παίξει το ρόλο του στις διαπραγματεύσεις.

Κατά τα άλλα, ο παρτενέρ του Πορτογάλου στον άξονα, ο Κώστας Γαλανόπουλος, επίσης δεν φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι και δεν τράξηξε τα βλέμματα των scouts, που τον έχουν στα μπλοκάκια τους εδώ και καιρό. Ο νεαρός άσος θεωρείται μεγάλο ταλέντο, όμως χρειάζεται ακόμα δουλειά για να βελτιωθεί και να ανεβάσει τις μετοχές του.

Ο κορυφαίος της ΑΕΚ και ουσιαστικά ο μόνος που έκανε καλή εντύπωση στους scouts, χωρίς ωστόσο να τους... τρελάνει, ήταν ο Βασίλης Μπάρκας, που πραγματοποίησε ορισμένες δύσκολες επεμβάσεις.

Συνολικά, πάντως, από τη στιγμή που «στράβωσε» το χθεσινό ματς, λίγα μπορούσαν να γίνουν για να αλλάξει ο ρυθμός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν «σκασμένος», καθώς οι λιγοστές αγωνιστικές επιλογές παικτών που είχε λόγω των απουσιών δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags