Facebook Pixel Απίστευτες φήμες - Βαράει... κανόνι το deal με τον Παϊρόζ; - «Εμπλοκή» Τσίπρα, τι «δείχνει» ο Δημήτρης
| 2018-09-21 11:30:00

Απίστευτες φήμες - Βαράει... κανόνι το deal με Παϊρόζ; - «Εμπλοκή» Τσίπρα, τι «δείχνει» ο Δημήτρης

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτες φήμες - Βαράει... κανόνι το deal με Παϊρόζ; - «Εμπλοκή» Τσίπρα, τι «δείχνει» ο Δημήτρης

Τα πάντα ανοιχτά στον ΠΑΟ, φούντωσε η σεναριολογία. 

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού όσον αφορά το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Οι φήμες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην «πράσινη» ΠΑΕ δίνουν και παίρνουν από χθες, όταν και έγινε γνωστό πως ο Ταϊλανδός δε θα έχει εκπρόσωπο στη σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις.

Πάντως, την ίδια στιγμή, από την πλευρά της νυν διοίκησης λέγεται ότι όλα βαίνουν καλώς και πως δεν υπάρχει κάποιο «κόλλημα», όπως γράφεται. Παράλληλα, ίδια είναι η άποψη που βγαίνει από την πλευρά του Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος παρουσιάζεται ως άμεσος συνεργάτης του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Μάλιστα, εκφράζεται η πεποίθηση από το νέο διοικητικό σχήμα πως είναι θέμα χρόνου, πλέον, να περάσει ο σύλλογος σε μια νέα εποχή.

Στο μεταξύ, κάποιες «κακές γλώσσες» αναφέρουν ότι το deal σε αυτή τη φάση βρίσκεται στον αέρα και πως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μάλιστα, στηρίζουν την άποψη αυτή στο ότι η νυν διοίκηση φέρεται να μην έχει συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Ταϊλανδού, με αποτέλεσμα να γίνονται σοβαρές σκέψεις να πορευθεί μόνη της στη συνέχεια της σεζόν, ευελπιστώντας και στην αλλαγή της κυβέρνησης. Ένα σενάριο που, πάντως, θεωρείται τουλάχιστον ακραίο σε αυτή τη φάση.

Την ίδια στιγμή, άλλες φήμες, θέλουν τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δύο τους παρουσιάζονται να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα για την ΠΑΕ, περιμένοντας να τρέξει προεκλογικά το μεγάλο πρότζεκτ του «Athens Alive», προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει παράλληλα την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την κατασκευή νέου γηπέδου. Κάτι που επίσης μοιάζει εξαιρετικά απίθανο, αν και σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν πως επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει και πως δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στον Ταϊλανδό και το αφεντικό της ΚΑΕ με αφορμή το θέμα του γηπέδου.

Εξάλλου, το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Πράσινης» (δείτε το ΕΔΩ) είναι για πρώτη φορά πιο… ήπιο σε σχέση με όλες τις άλλες φορές, όσον αφορά τις εξελίξεις με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Ναι μεν ασκεί κριτική για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει κίνηση για την αλλαγή στην ΠΑΕ, ωστόσο δεν είναι τόσο επιθετικό, τουλάχιστον προς το πρόσωπο του Ταϊλανδού... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κεραυνός» στον Ολυμπιακό μετά την Μπέτις - Έσκασε σοβαρό θέμα, ποιος τον «τρέχει»; Πόσα ζητάει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags