Ευχάριστα ήταν τα νέα του απεικονιστικού ελέγχου που υποβλήθηκε ο Λούκας Μπογέ. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς η κατάστασή του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει το πρόγραμμά του με στόχο να μπει με την ομάδα σταδιακά. Όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές στη σχετική ενημέρωσή τους: «Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπογέ ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες».
Πάντως, προέκυψε και ένα πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς ο Άλεφ υπέστη κάκωση στον δεξιό του προσαγωγό και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και το πρόβλημα της όποιας ζημιάς του Βραζιλιάνου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο