Facebook Pixel Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης, έτσι «έκλεψε» τα δύο ταλέντα - Πουλάει με 15 εκατ. την ταλεντάρα;
| 2018-09-22 12:05:00

Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης, έτσι «έκλεψε» τα δύο ταλέντα - Εξωπραγματική πώληση με 15 εκατ. ευρώ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης, έτσι «έκλεψε» τα δύο ταλέντα - Εξωπραγματική πώληση με 15 εκατ. ευρώ;

Kαυτό παρασκήνιο για τη διπλή «αρπαγή». Τρελά σενάρια για τον...

Τρομερή ανατροπή σημειώθηκε στις υποθέσεις των Δημήτρη Νικολάου και Θανάση Ανδρούτσου, καθώς οι δύο παίκτες άλλαξαν μάνατζερ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ενώ, πλέον, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Mία εξέλιξη που είχαμε σημειώσει πριν από μέρες στο sportdog.gr με σχετικό ρεπορτάζ.

Ως γνωστόν, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ρήξη με τον Φάλι Ραμαντάνι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα των παραγκωνισμό του Δημήτρη Νικολάου, αφού είχε προηγηθεί το καλοκαίρι το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ουντινέζε. Πλέον, ο Έλληνας άσος θα εκπροσωπείται από τον Πιερ Ισά, άνθρωπο με τον οποίο οι Πειραιώτες διατηρούν εξαιρετική σχέση, ενώ ο Νοτιοαφρικανός πήρε τα δικαιώματα και του Θανάση Ανδούτσου. Κάτι που δεν έγινε τώρα, αλλά πριν από περίπου 10 μέρες.

Πάντως, όσον αφορά τον δεύτερο, θα πρέπει να σημειώσουμε πως μάνατζέρ του δεν ήταν ο Φάλι Ραμαντάνι, αλλά ο Αντώνης Αποστολόπουλος, με τον οποίο ο παίκτης τα είχε «τσουγκρίσει» από τον περασμένο Μάρτιο, όταν του είχε ζητήσει να σταματήσει να συνεργάζονται, αλλά ο Έλληνας ατζέντης είχε αρνηθεί.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ακόμα δεν έχει γίνει καμία αντίστοιχη κίνηση για τον Γιώργο Μανθάτη, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο. Υπάρχει, βέβαια, η σκέψη στο λιμάνι να γίνει κάτι ανάλογο και με τον 21χρονο εξτρέμ, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια προεργασία.

Εξωπραγματικά σενάρια για Καμαρά

Σε ό,τι αφορά τον όλο ντόρο που εξακολουθεί να υπάρχει για τον Μαντί Καμαρά, όπως σας γράψαμε και χθες, είναι υπερβολικά τα σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και κάνουν λόγο ακόμα και για τιμή... 15 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έναν παίκτη που στην ουσία έχει καριέρα δύο μηνών και είναι πολύ δύσκολο, σε αυτή τη φάση, να υπάρχει τόσο έντονο ενδιαφέρον. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ανάλογος χαμός έγινε πέρυσι και για τον Παπ Αμπού Σισέ, αλλά ποτέ δεν ήρθε στο λιμάνι τόσο μεγάλη πρόταση, ενώ φέτος ο παίκτης, για άγνωστους λόγους, έχει βγει εκτός πλάνων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα «σαρώνει» όλα ο Μαρτίνς, επιτέλους αυτό είναι ροτέισον - Βάζει μέσα ακόμα και τον... ξεχασμένο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags