Facebook Pixel Αυτή είναι η συμφωνία-βόμβα του Ιβάν - Τρελά λεφτά για τον πιτσιρικά - Άντε πάρτε τον τώρα!
| 2018-09-22 15:25:00

Αυτή είναι η συμφωνία-βόμβα του Ιβάν - Τρελά λεφτά για τον πιτσιρικά - Άντε πάρτε τον τώρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτή είναι η συμφωνία-βόμβα του Ιβάν - Τρελά λεφτά για τον πιτσιρικά - Άντε πάρτε τον τώρα!

Τίναξε την μπάνκα το αφεντικό. Έκοψε την όρεξη σε όλους.

«Κλειδωμένη» είναι η συμφωνία που υπάρχει με τον Δημήτρη Λημνιό για την ανανέωση του συμβολαίου του και το μόνο που απομένει είναι το καθαρά τυπικό κομμάτι, δηλαδή να πέσουν οι υπογραφές. 

Στην πραγματικότητα, πάντως, δεν πρόκειται για ανανέωση, αλλά για αναπροσαρμογή συμβολαίου, καθώς η διάρκεια θα παραμείνει ως έχει (μέχρι το 2021) και θα αλλάξουν οι αποδοχές του παίκτη και η προβλεπόμενη ρήτρα.

Όσον αφορά τις αποδοχές, με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη υπερδιπλασιάζονται και ο μικρός θα μπει στη λίστα με τους πιο καλά αμειβόμενους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τη ρήτρα έγινε αλλαγή στην αρχική συμφωνία που υπήρχε πριν από το πρώτο ματς με τη Σπαρτάκ και προέβλεπε το ποσό των 10 εκατ. ευρώ. Πλέον, η ρήτρα που θα υπογραφεί θα φτάσει το εξωπραγματικό ποσό των 15 εκατ. ευρώ, όπως διέρρευσε από την Τούμπα, δηλαδή πάνω 10 εκατ. ευρώ απ' αυτή που προέβλεπε το υπάρχον συμβόλαιο.

Αυτό έγινε επειδή στον ΠΑΟΚ έχουν ενδείξεις από την αγορά ότι ο 20χρονος εξτρέμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων δυνατών συλλόγων και πως είναι θέμα χρόνου να γίνει η πρώτη επίσημη κρούση. Πάντως, με αυτή την κίνηση ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο πως, αν θέλει να πάρει τον παίκτη, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Oριστικό: Ιδού η 11άδα του Λουτσέσκου για να «πατήσει» την ΑΕΚ - Έχει εκπλήξεις; Ποιος παίζει φορ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags