Facebook Pixel Sportdog.gr | Φούντωσαν οι φήμες για διαζύγιο-φωτιά στη Superleague - Τον «τελειώνει» ο... Ολυμπιακός;
| 2018-09-22 19:48:00

Φούντωσαν οι φήμες για διαζύγιο-φωτιά στη Superleague - Τον «τελειώνει» ο... Ολυμπιακός;

Sportdog Team
Φούντωσαν οι φήμες για διαζύγιο-φωτιά στη Superleague - Τον «τελειώνει» ο... Ολυμπιακός;

Ποιος έχει ζόρια και πού τα παίζει όλα για όλα; Μόνο εδώ...

Ο Πανιώνιος έχει κάνει κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η καρέκλα του Ζοσέ Ανιγκό να «τρίζει», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Γάλλος τεχνικός θεωρείται ο πρώτος υποψήφιος για να πληρώσει τα... σπασμένα της κακής εκκίνησης των Κυανέρυθρων, αφού αυτό που παρουσιάζει στο γήπεδο ο Πανιώνιος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου και της διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγεται στην «πιάτσα» πως ο Ανιγκό δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη, ο οποίος άλλωστε πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες.

Οι δυο τους φέρονται να μην έχουν καλή επικοινωνία και συνεργασία. Γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στον αγωνιστικό σχεδιασμό και σε πολλά ζητήματα της ομάδας.

Πάντως, ο Ανιγκό στηρίζεται προς το παρόν από τη διοίκηση, καθώς αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου που υπάρχει για τον σύλλογο από τους ανθρώπους που τρέχουν τον Πανιώνιο. Όσο ο Γάλλος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, κερδίζει χρόνο ώστε να αντιστρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα και να γυρίσει το κλίμα υπέρ του.

Αν και σε περίπτωση που στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τον τεχνικό της Νέας Σμύρνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags