Facebook Pixel Sportdog.gr | Παραδοχή για ΑΕΚ: «Χαστούκι με άδειο πάγκο ο Ουζουνίδης - Αστείες δικαιολογίες ο ΠΑΟΚ»
| 2018-09-23 14:00:00

Παραδοχή για ΑΕΚ: «Χαστούκι με άδειο πάγκο ο Ουζουνίδης - Αστείες δικαιολογίες ο ΠΑΟΚ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Παραδοχή για ΑΕΚ: «Χαστούκι με άδειο πάγκο ο Ουζουνίδης - Αστείες δικαιολογίες ο ΠΑΟΚ»

Ατάκες-φωτιά από κιτρινόμαυρο ρεπόρτερ στο Sportdog.

Την άποψη ότι η ΑΕΚ θα δείξει το μέταλλο της στην Τούμπα εξέφρασε ο Τάσος Καπετανάκος.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε στο sportdog για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ και περιμένει να δει τους κιτρινόμαυρους να βγάζουν αντίδραση μετά την ήττα από τον Άγιαξ, την οποία χαρακτήρισε ισχυρό χαστούκι.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει μετά το περσινό ματς που έβαλε δύσκολες εξισώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Γιατί έπαθε black out η ΑΕΚ στο Άμστερνταμ;

«Επαθε γιατί στην Ελλάδα καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει και να αντέξει σε αυτό το ρυθμό 90 λεπτά. Στάθηκε όπως έπρεπε για 45 λεπτά, αλλά ήταν και άτυχη διότι στις λίγες ευκαιρίες που έκανε ο Αγιαξ έκανε 3 γκολ. Ετσι είναι το top επίπεδο ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα απέχει παρασάγκας από αυτό. Το πρόβλημα ουσιαστικά ήταν μετά το 1-0. Δεν μπορούσε να αντιδράσει η ΑΕΚ, διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης κοιτούσε τον πάγκο του και τον έβλεπε... άδειο. Μόνο ο Γιαννιώτας μπορούσε να μπει να δώσει κάτι, αλλά και αυτός είναι ανέτοιμος. Η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά την ανοησία του Λιβάγια και του Λόπες και την κακή αποβολή του Μπακασέτα, αλλά και την πολιτική της στις μεταγραφές γνωρίζοντας και το πρόβλημα με τον Μπογέ»

Είναι έτοιμη ψυχολογικά η ομάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν πέρσι;

«Πρέπει να είναι. Το αν θα είναι θα το δούμε την Κυριακή. Επαγγελματίες είναι, οκ είναι ιδιαίτερο ντέρμπι, αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να έχουν ξεχαστεί από όλους και τα όπλα και τα ντου και οι μπράβοι στο γήπεδο και οι αστείες δικαιολογίες του ΠΑΟΚ στα αρμόδια όργανα. Ελπίζω να έπαθαν και να έμαθαν στον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ θα πάει να παίξει ποδόσφαιρο, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Τι σχήμα περιμένουμε από Ουζουνίδη στην Τούμπα;

«Περιμένω αλλαγές. Βεβαίως θα μπουν Μπακασέτας-Λιβάγια στην 11αδα, δεν νομίζω ότι θα είναι ο Αλεφ και ο Πόνσε στο αρχικό σχήμα. Θεωρώ τον Χουλτ πιο κατάλληλο για το ματς σε σχέση με τον Λόπες, ενώ θα είναι ρίσκο να παίξει ο Τσιγκρίνσκι που δεν είναι σε 100% ετοιμότητα και με μόλις ένα χαλαρό 90λεπτο στα πόδια του».

Συμφωνείς με τον ορισμό ξένου διαιτητή;

«Αν είναι για το καλό του ποδοσφαίρου και του κλίματος, μια χαρά είναι. Αρκεί να σταθεί επάξια, όπως έκανε ο Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου. Και ας έχασε η ΑΕΚ».

Περιμένεις ήρεμο παιχνίδι;

«Θα υπάρχει ένταση, θα υπάρχουν σκληρά μαρκαρίσματα και ο ΠΑΟΚ δεδομένα θα επιδιώξει να βάλει και τον κόσμο στην εξίσωση του αγώνα. Έτσι είναι τα ντέρμπι για τους γηπεδούχους στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ καλείται να έχει ηρεμία, εξυπνάδα και τακτική. Ο Ουζουνίδης τα έχει όλα αυτά»

Ποια είναι η εκτίμησή σου για το αποτέλεσμα;

«Περιμένω να δω ξανά το μέταλλο της ΑΕΚ στην Ελλάδα. Την ομάδα που δεν χάνει. Και εκτιμώ ότι μετά το... χαστούκι στο Αμστερνταμ αυτό θα γίνει. Υπάρχει εγωισμός στους παίκτες που κατέκτησε το πρωτάθλημα για ότι ειπώθηκε από την κοινωνία του ΠΑΟΚ, θα θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ έχει το βάρος και την πίεση για νίκη. Αν χάσει πάει στο -5 πολύ νωρίς μέσα στην σεζόν με ένα χαμένο ντέρμπι μέσα στην Τούμπα. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Sportdog στη Θεσσαλονίκη - Τα πάντα όλα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags