Facebook Pixel Sportdog.gr | Χωρίς φρένα το «τρένο» του Δώνη - Πετάει ο Παναθηναϊκός, εύκολα τον Λεβαδειακό και 4Χ4! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-23 20:55:00

Χωρίς φρένα το «τρένο» του Δώνη - Πετάει ο Παναθηναϊκός, εύκολα τον Λεβαδειακό και 4Χ4! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Χωρίς φρένα το «τρένο» του Δώνη - Πετάει ο Παναθηναϊκός, εύκολα τον Λεβαδειακό και 4Χ4! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετη νίκη για τους Πράσινους με 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Το πράσινο "τρένο" του Δώνη συνεχίζει ασταμάτητο! Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τον Λεβαδειακό, τον νίκησε με 3-0 και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα!

Το σκορ για το Τριφύλλι άνοιξε ο Καμπετσής στο 5' με κοντινή προβολή, ύστερα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ήταν ο δημιουργός και του δεύτερου γκολ που πέτυχε ο Χατζηθεοδωρίδης στο 45'.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μακέντα, που έκανε ντεμπούτο, έβγαλε με τακουνάκι στον Γιόχανσον, ο οποίος σκόραρε για το τελικό 3-0.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιώργος Δώνης για την ομάδα του, καθώς μόλις στο 5' οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ με "δράστη" τον Αργύρη Καμπετσή. Η μπάλα ήρθε από δεξιά στον Χατζηγιοβάνη, αυτός έκανε την σέντρα, με τον πρώην επιθετικό της Ντόρτμουντ να πετάγεται στην μικρή περιοχή και με κοντινή προβολή να κάνει το 1-0. 

Οι Πράσινοι πήραν ώθηση από το γρήγορο γκολ και την ζεστή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Τριφυλλιού και ήλεγξαν σχετικά άνετα το ματς, αφού απειλήθηκαν μόλις μία φορά από τον Λεβαδειακό στο 37', όταν ο Σουμπίνιο σούταρε, αλλά ο Διούδης προέβη σε μια εκπληκτική επέμβαση. Οι γηπεδούχοι είχαν σωστή ανάπτυξη και παρότι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 45'. 

Ο Ινσούα έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος μπήκε από αριστερά στην περιοχή και έκανε το γύρισμα στον ελεύθερο Χατζηθεοδωρίδη, που από κοντά έγραψε το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χατζηγιοβάνης εκτός από τις δύο ασίστ, είχε και μια σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει, όμως το τρομερό σουτ που έπιασε έξω από την περιοχή των Βοιωτών στο 36' τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Επασί.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις από τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έριξε την απόδοσή του, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να πιέσει, χωρίς να απειλεί και έτσι ήρθε η τέταρτη σερί νίκη των Πράσινων, που σφραγίστηκε με το εντυπωσιακό γκολ του Γιόχανσον στο 93', ύστερα από πανέμορφη ασίστ-τακουνάκι του Μακέντα.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός άσος μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ, όμως ήταν ο δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων του Τριφυλλιού και γενικά ήταν πολύ επικίνδυνος με την μπάλα στα πόδια, όντας μέσα σχεδόν σε όλες τις καλές στιγμές της ομάδας του.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με 4-2-3-1, έχοντας τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη και Ινσούα. Τα δύο χαφ ήταν οι Κουρμπέλης και Δώνης, ενώ οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης πήραν θέση πίσω από τον προωθημένο, Αργύρη Καμπετσή.

Για τον Λεβαδειακό ξεκίνησαν το ματς οι Επασί, Φαβάρο, Ομο, Νανγκίς, Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Σαβαντογκό και Σουμπίνιο.

Η ΦΑΣΗ: Το τρίτο γκολ ήταν το highlight της αναμέτρησης, λόγω της πανέμορφης συνεργασίας των παικτών του Τριφυλλιού. Ο Μακέντα έκανε το τακουνάκι στον Γιόχανσον, που με δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σκοράροντας για δεύτερο σερί ματς των Πράσινων.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο διαιτητής Τζοβάρας ήταν καλός στον πειθαρχικό έλεγχο και έβγαλε σωστά κάρτες όπου χρειαζόταν, αφού οι παίκτες του Λεβαδειακού προέβησαν σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Όσο για την φάση του 74', οι Βοιωτοί διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι στον Σαβατογκό και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπάρχει παράβαση που δεν καταλογίστηκε.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα ρυθμούς ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 4Χ4 στη Superleague και έδειξε για μία ακόμα αγωνιστική ότι κάνει φοβερή δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Δώνης (66’ Εμμανουηλίδης), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χαζτηθεοδωρίδης (66’ Κάτσε), Καμπετσής (75’ Μακέντα). 

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβαρό, Χατζηλάμπρος, Όμο (46’ Κρνέτα), Καραχάλιος, Σαβατόνγκο, Σουμπίνιο (72’ Μανγκά), Νανγκίς (46’ Γιακουμάκης), Μαρκόφσκι. 

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags