Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν θέλει να... ακούει για πρωτάθλημα ο Δώνης
| 2018-09-24 23:40:00

Τα παίρνει... κρανίο ο Δώνης και δεν κρατιέται στο Κορωπί - Ποιοι του φταίνε, «χοντρά» σκηνικά

του Νίκου Στεργίου
Τα παίρνει... κρανίο ο Δώνης και δεν κρατιέται στο Κορωπί - Ποιοι του φταίνε, «χοντρά» σκηνικά

Γιατί γίνεται έξαλλος, παρά τις νίκες του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο φετινός Παναθηναϊκός… τρελαίνει κόσμο, αφού σε καμία περίπτωση οι φίλαθλοί του δεν περίμεναν ότι η νεανική ομάδα του Τριφυλλιού θα είχε πετύχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Εάν οι Πράσινοι δεν είχαν εκκινήσει με -6, αυτή τη στιγμή θα είχαν 12 βαθμούς και θα βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Η συγκομιδή αυτή έχει… ανοίξει την όρεξη των οπαδών και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει ακόμα και «σφήνα» στη μάχη του τίτλου.

Ωστόσο, τα όσα ακούγονται δεν βρίσκουν σύμφωνο τον προπονητή του Τριφυλλιού, Γιώργο Δώνη. Όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει ούτε να ακούει για… πρωτάθλημα και κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους.

Ο Δώνης πίστευε από την αρχή στην ομάδα που είχε στα χέρια του, τη στιγμή που πολλοί την είχαν ξεγράψει, κατατάσσοντάς την ακόμα και στις υποψήφιες για υποβιβασμό. Ο 48χρονος τεχνικός ήξερε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κινδυνεύσει και ως πρωταρχικό στόχο είχε θέσει την έξοδο στην Ευρώπη, ώστε να σβηστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα η ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου. Μέχρι εκεί όμως…

Τα περί διεκδίκησης του πρωταθλήματος δεν αρέσουν καθόλου στον Δώνη, που το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να παρασυρθούν οι παίκτες του και να χάσουν τη συγκέντρωσή τους. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός αποτελείται κατά κόρον από νεαρούς ποδοσφαιριστές και έτσι ο 48χρονος προπονητής είναι απόλυτος σε τέτοια θέματα. Γι΄ αυτό στο Κορωπί δεν ακούγεται η παραμικρή κουβέντα περί πρωταθλητισμού, ασχέτως με το τι λέγεται στις τάξεις των φιλάθλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός «έρχεται» και εκτοξεύει τον ΠΑΟ - Aδιανόητο «έγκλημα» Ουζουνίδη - Σούπερ ανατροπή για την ΠΑΕ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags