Facebook Pixel Βουίζει η Θεσσαλονίκη για άσο του ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό τον «τιμώρησε» ο Ραζβάν - Τα τινάζει όλα στον αέρα;
| 2018-09-25 11:20:00

Βουίζει η Θεσσαλονίκη για άσο του ΠΑΟΚ - Γιατί τον «τιμώρησε» ο Ραζβάν - Τα τινάζει όλα στον αέρα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βουίζει η Θεσσαλονίκη για άσο του ΠΑΟΚ - Γιατί τον «τιμώρησε» ο Ραζβάν - Τα τινάζει όλα στον αέρα;

Ποιος είναι και τι έκανε; Όλα στη φόρα από το Sportdog.

Από χθες το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει για το «θέμα» που έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ με τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έμεινε εκτός βασικών πλάνων στο παιχνίδι με την Τσέλσι και στην… εξέδρα στο ματς με την ΑΕΚ.

Όπως σας γράφαμε, η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να παραγκωνίσει ξαφνικά τον Αιγύπτιο άσο δεν ήταν τυχαία, ούτε είχε αγωνιστικά κριτήρια, ενώ τονίζαμε πως προφανώς ο παίκτης με τη συμπεριφορά του είχε προκαλέσει τους ανθρώπους του συλλόγου, κάτι που είχε συμβεί και στην προηγούμενη θητεία του στην Τούμπα.

Σήμερα η εφημερίδα «Metrosport» επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog.gr, κάνοντας λόγο στο πρωτοσέλιδό της για «σιωπηρή τιμωρία» του Αμρ Ουάρντα (δείτε το ΕΔΩ).

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, κάποιες φήμες στη Θεσσαλονίκη ο Αιγύπτιος άσος τέθηκε στο περιθώριο λόγω παράβασης του ωραρίου, πριν από το παιχνίδι με την Τσέλσι. Προφανώς κάτι σχετικό έφτασε στα αυτιά του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στο ματς με τους Λονδρέζους ήθελε να δώσει ανάσες σε παίκτες ενόψει ΑΕΚ και χρησιμοποίησε τον παίκτη ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα, ενώ στο ντέρμπι με την Ένωση αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής προφανώς για... παραδειγματισμό.   

Υπάρχει η αίσθηση δε, ότι η «τιμωρία» του παίκτη θα έχει και συνέχεια, ωστόσο δεν αναμένεται να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός πλάνων. Ο Άμρ Ουάρντα έχει αρκετές συμπάθειες εντός της ομάδας και δύσκολα στην Τούμπα θα πάρουν από τώρα την απόφαση να τον «τελειώσουν», όπως συνέβη πέρσι τον Γενάρη με τον δανεισμό του στον Ατρόμητο

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα που έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν και μπορεί να προσφέρει πολλά στο Δικέφαλο. Αν, βέβαια, δε δείξει σημάδια «μεταμέλειας», κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποδείξει ότι είναι λάτρης της πειθαρχίας και δεν ανέχεται συμπεριφορές που μπορούν να χαλάσουν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα Αλέφαντου για Μπουχαλάκη - «Καλά κρασιά με ζώνη νεροζούμι - Όλα τα λεφτά αυτός του ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags