Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπαιξε στην Τούμπα και... τρελάθηκε: «Χαίρεσαι να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ»
| 2018-09-25 21:07:00

Έπαιξε στην Τούμπα και... τρελάθηκε: «Χαίρεσαι να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Έπαιξε στην Τούμπα και... τρελάθηκε: «Χαίρεσαι να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Φοβερή δήλωση από άσο του Δικεφάλου.

O Αλίν Τόσκα έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι και σε δηλώσεις του σε Μέσο της Ρουμανίας αποθέωσε τη νέα του ομάδα, και κυρίως τους οπαδούς της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ, είναι όλοι πολύ καλοί χαρακτήρες. Στην ομάδα είναι και ο Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, έτσι δεν ήταν δύσκολο για εμένα να προσαρμοστώ. Γενικά, οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ επαγγελματίες και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο όμορφη από όσο περίμενα» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

«Υπήρχαν συζητήσεις με την Κλουζ, είναι αλήθεια. Είμαι χαρούμενος όμως που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήταν η σωστή επιλογή για εμένα. Υπάρχει αρκετή πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην Στεάουα και στην Μπέτις υπήρχε η ίδια πίεση. Όσον αφορά το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μου είναι δύσκολο να πω ακόμη, καθώς δεν έχω αγωνιστεί αρκετά. Σε έξι μήνες θα μπορώ να το συγκρίνω με την Ιταλία, την Ισπανία και την Ρουμανία» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Οι οπαδοί είναι οι πιο σημαντικοί. Πάρτε τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα. Οι οπαδοί του σε κάνουν να ευχαριστιέσαι να παίζεις για αυτούς, το συναίσθημα να φοράς την φανέλα τους. Σε κάνουν να θες να τα δώσεις όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags