Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο ΣΟΚ για τη Γιουνάιτεντ - Την απέκλεισε η Ντέρμπι μέσα στο Μάντσεστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-26 00:14:00

Νέο ΣΟΚ για τη Γιουνάιτεντ - Την απέκλεισε η Ντέρμπι μέσα στο Μάντσεστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ για τη Γιουνάιτεντ - Την απέκλεισε η Ντέρμπι μέσα στο Μάντσεστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βόμβα στο Λιγκ Καπ Αγγλίας!

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη της σεζόν είναι γεγονός, αφού η Ντέρμπι Κάουντι του Φρανκ Λάμπαρντ πέταξε εκτός Λιγκ Καπ Αγγλίας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με νίκη στα πέναλτι μέσα στο "Old Trafford"!

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε μόλις στο 3' με τον Μάτα, όμως η Ντέρμπι απάντησε στο 59' ισοφαρίζοντας με τρομερό απευθείας φάουλ του Γουίλσον, που παίζει στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ.

Στο 67' ο γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ, Ρομέρο, αποβλήθηκε επειδή απέκρουσε με το χέρι εκτός περιοχής σε τετ α τετ με τον Γουίλσον και η Ντέρμπι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Μάριοτ να γράφει το 2-1. Τον τελευταίο λόγο, όμως, τον είχε ο Φελαϊνί, που ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή κεφαλιά και έστειλε το ματς στα πέναλτι (δεν προβλέπεται παράταση στο Λιγκ Καπ)!

Εκεί οι δύο ομάδες ήταν εύστοχες σε 14 συνεχόμενα πέναλτι. Ο πρώτος που αστόχησε ήταν και ο μοιραίος, αφού ο τερματοφύλακας της Ντέρμπι, Κάρσον, επίσης πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, απέκρουσε το χτύπημα του Τζόουνς και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση με νίκη 8-7!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags