Facebook Pixel Sportdog.gr | Προανήγγειλε σημαντικές εξελίξεις ο Αλαφούζος: «Δεν με φοβίζει κάτι, το deal με Παϊρόζ θα...»
| 2018-09-26 07:48:00

Προανήγγειλε σημαντικές εξελίξεις ο Αλαφούζος: «Δεν με φοβίζει κάτι, το deal με Παϊρόζ θα...»

Sportdog Team
Προανήγγειλε σημαντικές εξελίξεις ο Αλαφούζος: «Δεν με φοβίζει κάτι, το deal με Παϊρόζ θα...»

Όλα δείχνουν... Ταϊλανδό!

Mπορεί η συμφωνία για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να μην έχει ολοκληρωθεί και να υπάρχουν πολλές απορίες για αυτήν, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ανησυχεί τον κ. Αλαφούζο.

Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο Έλληνας επιχειρηματίας έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι το deal με τον Ταϊλανδό θα υλοποιηθεί κατά 90% και πως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα.

«Δεν υπάρχει τίποτα να με φοβίζει αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι κατά 85%-90% η συμφωνία που εδώ και καιρό έχει κλείσει με τον κ. Πιεμπονγκσάντ θα υλοποιηθεί. Αφήνω αυτό το μικρό ποσοστό όπως πάντα συμβαίνει με κάθε μορφής συμφωνία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν συμβεί οτιδήποτε άλλο», έλεγε ο Αλαφούζος, τονίζοντας μάλιστα πως εντός των επόμενων ωρών ο Παϊρόζ θα βάλει τα πρώτα χρήματα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπουν και τα υπόλοιπα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Όσο για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από την πλευρά του Ταϊλανδού και των ξένων επενδυτών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνιζε ότι: «πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν τους ρυθμούς τους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags