Facebook Pixel Πρωτοφανή «κιτρινόμαυρη» επίθεση - «Xώσιμο» σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και... Πανιώνιο - «Ντου» από παντού!
| 2018-09-26 12:54:00

Πρωτοφανής «κιτρινόμαυρη» επίθεση - «Xώσιμο» σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και... Πανιώνιο - «Ντου» από παντού!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πρωτοφανής «κιτρινόμαυρη» επίθεση - «Xώσιμο» σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και... Πανιώνιο - «Ντου» από παντού!

Τους γύρισε το μυαλό και την πέφτουν σε όλους. Δεν έχει ξαναγίνει...

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρας», το οποίο εξαπολύει πρωτοφανή επίθεση προς πάσα κατεύθυνση.

Όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, η «κιτρινόμαυρη» εφημερίδα με τίτλο «ΑΕΚ εναντίον όλων και πάλι θα σας συντρίψει», τα «χώνει» σε όλους τους… εχθρούς, ενώ το πρωτοσέλιδο καταπιάνεται ακόμα από τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέκσου για τον... Χίτλερ, το γεγονός ότι στον Πανιώνιο δεν αντέδρασαν επίσημα για το ακυρωθέν γκολ του Γιώργου Μασούρα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και το «μπλόκο» για τη μετακίνηση των οπαδών στην Κρήτη για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ακόμα και οι αρθρογραφίες που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα είναι άκρως εμπρηστικές κατά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ η ομιλία του Μαρίνου Ουζουνίδη συνδέεται με το ντέρμπι με τους Πειραιώτες, παρόλο που προηγούνται τα σημαντικά παιχνίδια με ΟΦΗ και Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται για μία ασυνήθιστη επίθεση κατά πάντων, που δεν «αντιπροσωπεύει» την «κιτρινόμαυρη» πολιτική των προηγούμενων χρόνων, κάτι που δείχνει ότι, πλέον, τα δεδομένα στην Ένωση έχουν αλλάξει, όπως και η τακτική που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια εκτός γηπέδων. Ειδικά, μάλιστα, σε αυτή την περίοδο που η ομάδα δεν αποδίδει τα καλύτερα...

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ποτέ στην ΑΕΚ δε συνήθιζαν, τουλάχιστον στη νέα εποχή του Δημήτρη Μελισσανίδη, να κρατούν τέτοια στάση, καθώς τις περισσότερες φορές, ακόμα και το αφεντικό της ομάδας, προτιμούσε ήπιες αντιδράσεις και δεν έριχνε λάδι στη φωτιά. Κάτι τέτοιο, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, φαίνεται πως έχει ανατραπεί και προφανώς αυτή η τακτική, μέσω του συγκεκριμένου πρωτοσέλιδου, μπορεί να προμηνύει τις σφοδρές συγκρούσεις που αναμένεται να ακολουθήσουν σε όλα τα επίπεδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα «ρουκέτα» για Παϊρόζ - Πληροφορία-φωτιά ανατρέπει τα πάντα - Θα... φουντάρουν οι Παναθηναϊκοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags