Facebook Pixel Τρομερά πράγματα: «Μετωπική» Χασάν-Γκερέρο - Τι φοβερό έκανε ο Μαρτίνς - Σκάει αποχώρηση;
| 2018-09-26 14:40:00

Τρομερά πράγματα: «Μετωπική» Χασάν-Γκερέρο - Τι φοβερό έκανε ο Μαρτίνς - Σκάει αποχώρηση;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερά πράγματα: «Μετωπική» Χασάν-Γκερέρο - Τι φοβερό έκανε ο Μαρτίνς - Σκάει αποχώρηση;

Ποιος έβγαλε μάτια στη Ν. Σμύρνη, καυτό παρασκήνιο μόνο εδώ! 

Σε πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί για τον Ολυμπιακό ο Χασάν «Κόκα», ο οποίος αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς στη Νέα Σμύρνη, μιας και ο Αιγύπτιος φορ σκόραρε το νικητήριο γκολ των «ερυθρολεύκων» με εξαιρετική κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Όλοι αποθεώνουν τον 25χρονο άσο, καθώς το τέρμα που πέτυχε ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα του, ενώ έδειξε για πρώτη φορά ότι μπορεί μέσα στο «κουτί» να είναι… killer.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χασάν «Κόκα» δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς το καλοκαίρι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, παρόλο που οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Ρίο Άβε. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε στην κορυφή της λίστας του τον Ρούι Φόντε της Φούλαμ και είχε ως μία εναλλακτική τον Αιγύπτιο.

Όταν ενημερώθηκε από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση ότι δεν μπορεί να αποκτηθεί ο Πορτογάλος επιθετικός από την αγγλική ομάδα, τότε έδωσε την έγκρισή του για τον Αιγύπτιο, ο οποίος, όμως, ήταν πιο κάτω στις επιλογές του.

Μάλιστα, τα κριτήρια του Πέδρο Μαρτίνς είναι καθαρά αγωνιστικά, καθώς θεωρεί ότι τα χαρακτηριστικά του Μιγκέλ Γκερέρο εξυπηρετούν καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζει στην επίθεση. Είναι ένας επιθετικός με πιο τεχνικά προσόντα, που αγωνίζεται και έξω από την περιοχή, «σπάει» την μπάλα καλύτερα και βοηθάει περισσότερο στην ανάπτυξη. Αντιθέτως, ο Χασάν «Κόκα» περιορίζεται μέσα στην περιοχή και δεν μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία.  Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν αναμένεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να χάσει ο Ισπανός τη θέση του στη βασική 11άδα...

Τραβάει τα βλέμματα ο Ομάρ

Στο μεταξύ, ένας από τους παίκτες που παρουσιάζεται φέτος εντελώς αλλαγμένος είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ είναι από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές από την αρχή της σεζόν, μαζί με τον Μαντί Καμαρά, με αποτέλεσμα να έχει ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Εξάλλου, πρόκειται για έναν παίκτη που πάντα είχε πέραση στο εξωτερικό, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ήδη έκανε «γκελ» στην Άντερλεχτ, άνθρωπος της οποίας τον παρακολούθησε από κοντά στη Νέα Σμύρνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ρουκέτα» από Γκεστράνιους, τους ξεμπροστιάζει όλους - «Αυτά είναι αηδίες - Τόσα πήρα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags