Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ που συνοδεύτηκε με ισοπαλία κόντρα στον Άρη άφησε κάκιστες εντυπώσεις στον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά. Οι ΠΑΟΚτσήδες ξέσπασαν στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook, όπου τα έχωσαν στον Λουτσέσκου, όπως και σε κάποιους παίκτες, όπως οι Κίτσιου, Χατσερίδης, Πέλκας, Σάκχοφ.

Παράλληλα εξέφρασαν την αγωνία τους για τη συνέχεια της ομάδας τους στο πρωτάθλημα, καθώς έρχεται ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το sportdog.gr συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα από τα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Κυριε Λουτσεσκου νομιζω οτι δεν ξερετε τι θα πει ενα ματς με τον Αρη..καποιοι παικτες πολυ τραγικοι..συνεχιζουμε με μονοδρομο την νικη με τους πεθαμενους..

Αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο που είδαμε κύριοι... κέντρο ανύπαρκτο, άμυνα για τον... πραγματικά.. χατσεριδης ουδέν σχόλιο, Κιτσιου δεν κάνει για ΠΑΟΚ δυστυχώς, Σακοφ ούτε για τοπικό.... ρε λουτσεσκου με τον αρουλη παιζεις και μου παιζεις πίσω από το κέντρο; ΠΙΕΣΕ ΨΗΛΑ ΠΙΕΣΕ. τελείωσε τους, βάλτους 4-5 γκολ να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ..

Λουτσεσκου.. δήλωσε ότι ο Μπισεσβαρ σε κάποια παιχνίδια δεν ξεκινάει γιατί θέλει να μαρκάρει.. ΜΕ ΤΟΝ Άρη ΠΡΕΠΕΙ να μαρκάρει? άντε ρε κουρασες

Τώρα που τελειώσαμε και με το φιλικό/αγγαρεία ας ασχοληθούμε και με την ουσια της ερχόμενης Κυριακής...

Λογικό ο Ουαρντα να τα παίρνει όταν βλέπει αυτούς τους ανίκανους να παίζουν και αυτόν να τον αφήνει εκτός αποστολής.

1 μηνα τωρα δεν βλεπομαστε. Ετσι θα παιξετε ρε την κυριακη? ΠΑΟΚ ξυπνα.

Κίτσιου καλή συνέχεια όπου και αν πας

Θα παίζεις με 11 και θα είναι σα να παίζεις με 10 και θα παίζεις με 10 και θα είναι σα να παίζεις με 11. Γέρων ΠΑΟΚίσιος.

Απλως οταν θα βαριεστε να παιξετε, να μας το λετε με καμια ανακοινωση, αν ειναι να μη βλεπουμε και ψυχοραγουμε τσαμπα. Δε γινεται αυτο το πραγμα, δεν ειμαστε μαλακες να μας πατε στα υψη και την επομενη να μας πλακωνει μαυριλα.

Σήμερα πρέπει να κατάλαβε και ο τελευταίος νοήμον άνθρωπος ότι δεν ήταν η Τσέλσι της Τούμπας υπερομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ τσίρκο...

Κριμα Ο ΠΑΟΚ δεν επαιξε καλα σημερα Οι Αρειανοι επεφταν σαν τα φυλλα του φθινοπωρου

Πονεσαν τα ματια μας όλοι κάνανε αγγαρεία λες και ηταν φιλικό προετοιμασίας

Τελικά φάνηκε πως δεν έχουμε 2 11αδες ισαξιες.