Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έχει... συμπάθειες στη διοίκηση ο Ουάρντα - Τί συνέβη με την τιμωρία του από τον Λουτσέσκου
| 2018-09-27 19:53:00

«Άνω-κάτω» για Ουάρντα - Την... είπαν στον Λουτσέσκου; - Με ποιον γλεντάει και δε... χαμπαριάζει

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Άνω-κάτω» για Ουάρντα - Την... είπαν στον Λουτσέσκου; - Με ποιον γλεντάει και δε... χαμπαριάζει

Έγινε παρέμβαση στον Ρουμάνο για τον... Φαραώ; Κλικ να μάθεις.

O Αμρ Ουάρντα είναι το πρόσωπο των ημερών στον ΠΑΟΚ εξαιτίας των πειθαρχικών παραπτωμάτων του, που οδήγησαν στην επιβολή τιμωρίας στον Αιγύπτιο άσο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον θέτει εκτός ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουάρντα έδειξε μεταμέλεια απολογούμενος στον προπονητή του και τον τεχνικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ, και φέρεται να πήρε μια νέα -τελευταία- ευκαιρία.

Ο Αιγύπτιος έχει πολλές συμπάθειες στο εσωτερικό του Δικεφάλου, ενώ στη Θεσσαλονίκη λέγεται ότι κάνει πολύ καλή παρέα με άνθρωπο της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Το ταλέντο του 25χρονου παίκτη είναι αδιαμφισβήτητο, όπως και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουάρντα υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έφυγε ως δανεικός πέρυσι και έφτασε πολύ κοντά την πόρτα της εξόδου το φετινό καλοκαίρι.

Σημαντικό ρόλο στο να μείνει ο Αιγύπτιος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έπαιξε -εκτός της αγωνιστικής προόδου που επέδειξε- και η βούληση ανθρώπων της διοίκησης να τον κρατήσουν. Ωστόσο, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Λουτσέσκου δεν αφήνει τον Ουάρντα να ξεφύγει, θέλοντας να του υπενθυμίσει ότι δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται το έρεισμα που έχει για να κάνει ό,τι θέλει στα αποδυτήρια.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, οι διοικούντες δεν επιχείρησαν να παρακάμψουν τον Λουτσέσκου, αναφορικά με την τιμωρία του Ουάρντα. Η μόνη παρέμβαση που έγινε ήταν για να βοηθήσουν τον Αιγύπτιο να ηρεμήσει, να σκεφτεί το λάθος του και να απολογηθεί προκειμένου να μην μπει στον «ψυγείο».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σεισμός» στον ΠΑΟΚ - Παίρνει «κεφάλια» ο Ραζβάν - Άναψε φωτιές top όνομα - Ποιον «έκραξε» η Τούμπα

Χαμός στο πολιτικό σκηνικό – Φοβερή «εμπλοκή» του... ΠΑΟΚ – «Μεταγραφή» που ταράζει τα νερά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags