Facebook Pixel Ποιος ΠΑΟ; Ιδού η μεγάλη μπίζνα του Παϊρόζ - Εκεί σκάει τα λεφτά - Τινάζει στον αέρα τα πάντα;
| 2018-09-28 12:45:00

Η μεγάλη μπίζνα του Παϊρόζ δεν είναι ο ΠΑΟ - Εκεί σκάει τα λεφτά - Τινάζει στον αέρα τα πάντα;

του Νίκου Στεργίου
Η μεγάλη μπίζνα του Παϊρόζ δεν είναι ο ΠΑΟ - Εκεί σκάει τα λεφτά - Τινάζει στον αέρα τα πάντα;

Φοβερές κινήσεις από τον Ταϊλανδό. Νέες εξελίξεις-φωτιά.

Eν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως αναφέρουν και τα τελευταία δημοσιεύματα, ενώ ετοιμάζει για νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι διαπραγματεύσεις, άλλωστε, των δύο πλευρών δεν έχουν σταματήσει καθόλου το τελευταίο διάστημα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι οι άνθρωποι του Ταϊλανδού, δύο δικηγόροι και ένας σύμβουλος, είναι από τις αρχές της εβδομάδας στη χώρα μας, κάτι που συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αυτές τις μέρες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις σχετικά με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην «πράσινη» ΠΑΕ, αν και ακόμα ο υποψήφιος σωτήρας του συλλόγου δεν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, πάντως, το γεγονός ότι γίνονται τόσες πολλές συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Παϊρόζ Πιεγνκμποσάντ να επισκέπτεται διαρκώς τη χώρα μας, μάλλον μαρτυράει πως ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία και ότι ίσως πρέπει να διευθετηθούν κι άλλες εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση του deal, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως η συμφωνία κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα.

Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ δεν έρχεται στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε παλαιότερο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ο Ταϊλανδός ετοιμάζει κι άλλες επενδύσεις στη χώρα μας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι αποφασισμένος να ξοδέψει πολλά χρήματα σε άλλους τομείς που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Είναι προφανές, δηλαδή, πως ο Παϊρόζ Πιεγνκμποσάντ συνδιαλέγεται με πολλούς ανθρώπους αυτό το διάστημα και δεν κάνει συζητήσεις που αφορούν αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ακόμη κι όταν κάνει ραντεβού για τους «πράσινους», οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτά δεν αφορούν μόνο τον Γιάννη Αλαφούζο, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις προθέσεις και το πλάνο του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασύλληπτο: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Μαυρίας του Παναθηναϊκού - Θα κουφαθείτε τελείως

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags