Facebook Pixel Ποιος κυκλώνας; Να τι τρέμουν στην ΑΕΚ, τρελαμένος ο Μαρίνος - Πληροφορία-φωτιά για πρώην Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-28 14:12:00

Ποιος κυκλώνας; Να τι τρέμουν στην ΑΕΚ, τρελαμένος ο Μαρίνος - Πληροφορία-φωτιά για πρώην Ολυμπιακού

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος κυκλώνας; Να τι τρέμουν στην ΑΕΚ, τρελαμένος ο Μαρίνος - Πληροφορία-φωτιά για πρώην Ολυμπιακού

Τρομακτικό σενάριο για την Ένωση. Τι φοβερό ισχύει για Έλληνα άσο.

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται άπαντες στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς οι προβλέψεις αναφέρουν ότι οι συνθήκες που θα επικρατούν στην Κρήτη το Σάββατο το βράδυ θα είναι ακραίες και είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να διεξαχθεί το ματς.

Αυτό περιμένουν, άλλωστε, στην Ένωση να συμβεί, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα ταλαιπωρηθεί χωρίς λόγο. Βέβαια, το σενάριο που τρέμουν περισσότερο στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι το θέμα της επιστροφής στην Αθήνα.

Αν πάρει κι αυτή αναβολή, πιθανότατα για την Κυριακή το απόγευμα, λόγω του καιρού, τότε η αποστολή θα κουραστεί ακόμα περισσότερο κι ενώ η ομάδα θα έχει σημαντικό ματς σε μόλις δύο μέρες, την προσεχή Τρίτη, απέναντι στην Μπενφίκα, για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Έχει μείνει πίσω ο Γιαννιώτας

Στο μεταξύ, κόντρα σε όλα όσα γράφονται τελευταία για τον Γιάννη Γιαννιώτα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Έλληνας άσος βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω από άποψη ετοιμότητας. Όχι τόσο από φυσική κατάσταση, όσο από θέμα τακτικής, καθώς δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως σας γράφαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ.  

Μάλιστα, υπάρχει η άποψη στα Σπάτα πως αν το ρόστερ ήταν πλήρες κι υπήρχαν κι άλλες λύσεις για τα άκρα της γραμμή κρούσης, πολύ δύσκολα ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού θα έβρισκε χώρο όχι μόνο στην 11άδα, αλλά και στην αποστολή της ΑΕΚ.

Όσοι, μάλιστα, γνωρίζουν καλά τον παίκτη, εκτιμούν πως πριν τον Νοέμβριο δε θα έχει φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Εξάλλου, η συμμετοχή του τόσο με τον Πανιώνιο, όσο στο Άμστερνταμ, ήταν «αναγκαστική» από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, από τη στιγμή που είχε ξεμείνει από καθαρούς ακραίους κυνηγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο: Γι' αυτό έκανε «ντου» ο Λάζαρος στην ΑΕΚ - Η «απάντηση» του Τίγρη, θα γίνει «κόλαση»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags