Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν είναι μόνο οι πιτσιρικάδες του Δώνη - Έχει τρελάνει κι αυτός κόσμο - Παίρνει «μεταγραφάρα»
| 2018-09-30 10:00:00

Δεν είναι μόνο οι πιτσιρικάδες του Δώνη - Έχει τρελάνει κι αυτός κόσμο - Παίρνει «μεταγραφάρα»

του Νίκου Στεργίου
Δεν είναι μόνο οι πιτσιρικάδες του Δώνη - Έχει τρελάνει κι αυτός κόσμο - Παίρνει «μεταγραφάρα»

Πέρυσι δεν είχε δείξει κάτι, αλλά φέτος κάνει... παπάδες!

Ανάμεσα στους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού, που έχουν τραβήξει τα βλέμματα με τη φετινή τους απόδοση, υπάρχει κι ένας από τους έμπειρους του Τριφυλλιού, που δείχνει να έχει ανεβάσει το παιχνίδι πολλά επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.

Ο λόγος για τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος θυμίζει... διαφορετικό παίκτη από αυτόν που παρακολουθήσαμε την περσινη σεζόν, ενώ δεν μπορεί απαρατήρητο το γεγονός ότι έχει πετύχει τρία γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού.

Ο δεξιός μπακ των Πρασίνων, μάλιστα, βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή στην εθνική ομάδα της χώρας του, κάτι που φέρεται να τονίζει και ο ίδιος στο περιβάλλον του, αν και ο προσφατος τραυματισμός μπορει να τον πάει λίγο πίσω.

Μια τέτοια εξέλιξη, πάντως, μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετική όχι μόνο για τον παίκτη, αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Ενδεχόμενη κλήση του Γιόχανσον στην εθνική Σουηδίας θα ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του διεθνούς άσου, προσθέτοντας ακόμα ένα όνομα στη λίστα των παικτών, από τους οποίους το Τριφύλλι μπορεί να έχει σημαντικά οικονομικά κέρδη.

Άλλωστε, πρόκειται για ποδοσφαιριστή μόλις 26 ετών, που αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο και πριν τη μεταγραφή του στην Ελλάδα. Ο Γιόχανσον αποτελούσε βασικό στέλεχος της ολλανδικής Άλκμααρ και προερχόταν από πολύ καλές σεζόν. Φέτος βγάζει τις πραγματικές του δυνατότητες στο γήπεδο, αφού πέρυσι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό δίχως να έχει κάνει κανονική προετοιμασία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags