Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιτέλους Πανιωνάρα - «Σεφτέ» στη Ριζούπολη με σούπερ Ντουρμισάι, για… κλάματα ο Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-30 17:51:00

Επιτέλους Πανιωνάρα - «Σεφτέ» στη Ριζούπολη με σούπερ Ντουρμισάι, για… κλάματα ο Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επιτέλους Πανιωνάρα - «Σεφτέ» στη Ριζούπολη με σούπερ Ντουρμισάι, για… κλάματα ο Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετη νίκη για τον Πανιώνιο, 2-0 τον Απόλλωνα.

Με δύο γκολ του Ντουρμισάι, ένα σε κάθε ημίχρονο, ο Πανιώνιος πέρασε πολύ εύκολα μόνο με 2-0 από την Ριζούπολη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας παρέμεινε μόνος του στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς πόντο.

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του, ωστόσο είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και δεν μπορούσε να απειλήσει τον Κότνικ. Αντίθετα ο Πανιώνιος ήταν πιο ουσιαστικός και κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ στο 37ο λεπτό, έχοντας προειδοποιήσει νωρίτερα με δύο – τρεις καλές ευκαιρίες. Στην φάση του γκολ ο Μασούρας από τα αριστερά σέντραρε στην περιοχή και ο Ντουρμισάι εκτέλεσε με τη μία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Μετά το γκολ ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο αυτή που είχε τη μεγάλη ευκαιρία για το γκολ, ήταν και πάλι ο Απόλλωνας. Συγκεκριμένα, στο 43’ ο Σπιριντόνοβιτς έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, όμως ο Χουάντερσον έδιωξε την μπάλα, η οποία προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του!

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε και πάλι δυνατά για να διεκδικήσει την ισοφάριση, αλλά ξανά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πανηγύρισε. Στο 50' σέντρα του Τσιλούλη από τα δεξιά, ο Ντουρμισάι αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, πήρε την κεφαλιά και «εκτέλεσε» τον Χουάντερσον, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Από εκεί και πέρα ο ματς ουσιαστικά τελείωσε, αφού ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και έφθασε σχετικά εύκολα στη νίκη, χάνοντας μάλιστα και ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ.

Ο διαιτητής του αγώνα ο Φώτιος Φωτιάδης έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ακόστα, Λούκιτς  - Τσιλούλη, Παπαγεωργίου.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46' Τριάδης), Βαφέας, Ακόστα (59' Σικαμπάλα), Κοντοές, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Ναδάλες, Τόμας (64' Χιλάλ), Γκάρος.

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (90' Σαραμαντάς), Σπιριντόνοβιτς (81' Οικονομίδης), Ντουρμισάι, Τσιλούλης (66' Μανθάτης).

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags